SVE SAM PROBAO SA ŽENOM U KREVETU, DOŠLI SMO DO KRAJA: Onda sam zbog jedne stvari EKSPLODIRAO!
Par, Foto: Profimedia

NE TAJI!

SVE SAM PROBAO SA ŽENOM U KREVETU, DOŠLI SMO DO KRAJA: Onda sam zbog jedne stvari EKSPLODIRAO!

Njega uzbuđuje da gleda svoju ženu kako vodi ljubav sa drugim muškarcima.

Objavljeno:

– Živimo u dugogodišnjem braku. Ja imam 52 godine, a moja supruga 48. I pored dva porođaja, ona ima zategnuto telo kao kod devojke. Dosta je polagala na svoj izgled i mnogi muškarci su joj se nabacivali – započeo je Britanac svoju priču.

– Meni to ne smeta, već naprotiv, vrlo sam zahvalan što imam tako zgodnu ženu. Nas dvoje smo probali sve što jedan normalan par u spavaćoj sobi može da proba. U sve to smo uključili i razne maštarije, a sve vreme smo maštali da imamo “trojku”. Želeo sam da posmatram kako vodi ljubav sa drugim muškarcem.

– Tako smo našli jednog muškog masera koji je prihvatio da se posle njegovog radnog vremena vidimo. Moja žena nije imala ništa protiv. On je ubrzo došao kod nas sa svom svojom opremom i uljima za masažu. Video sam kako ga moja žena odmerava i da jedva čeka da stupi u akciju – objašnjava on i nastavlja:

– Skinula je svoj mantil, a ja sam se šokirao jer je obukla najbolji donji veš ikada. On je odmah započeo svoj posao, masirao joj je celo telo jer je ona tako tražila. Nisu mnogo čekali, već su posle nekoliko minuta masiranja, započeli akciju. Onda su se dogovorili da ona njega izmasira, a ja sam sve vreme posmatrao spektakl.

– Gledajući kako moja žena vodi ljubav sa maserom, uzbuđenje mi je poraslo na maksimum. Kada joj je pocepao donji veš, ja sam hteo da vrisnem. Jedva sam čekao da on ode iz naše kuće kako bih mogao da i ja krenem u akciju. Siguran sam da ćemo ovako nešto raditi još mnogo puta, a mislim da se i mojoj ženi sve ovo svidelo – završio je svoju priču.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.