SUPRUG JE POČEO DA RADI NEOBIČNE STVARI U KREVETU: Sada je priznao šta želi i osećam se UŽASNO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

uh

SUPRUG JE POČEO DA RADI NEOBIČNE STVARI U KREVETU: Sada je priznao šta želi i osećam se UŽASNO!

Ovim rečima je jedna Britanka započela svoju priču

Objavljeno:

“Moj suprug ima fetiš na kožu i to ga vodi u to da radi neke odvratne stvari.”

Ovim rečima je jedna Britanka započela svoju priču.

Ona je, sa namerom da dobije savet, poslala pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

“U braku smo deset godina i oduvek smo imali nešto što sam smatrala normalnim seksualnim životom”, rekla je žena i dodala da on ima 40, a ona 39 godina i dvoje dece.

“Pre nekoliko meseci, moja rođaka, koja ima 23 godine, je došla kod nas u goste na nekoliko meseci, dok ne nađe posao. Dok je bila ovde, nekoliko puta su joj nestale cipele i uvek bi ih pronašla, ali ne tamo gde ih je ostavila. Jednom je podigla baletanke i shvatila da imaju nešto mokro na sebi. Pretpostavila je da je stala u nešto na putu, ili da su moja deca dirala cipele prljavim rukama”, napisala je žena.

Seks
foto: Profimedia

“Nekoliko dana, nakon što je otišla, otišla sam da obučem moju omiljenu kožnu bajkersku jaknu i primetila sam da ima mali trag na jednom od rukava. Visila je u garderoberu u rezervnoj sobi i znala sam da je bila čista kada sam je tu ostavila. Kada sam to pomenula suprugu, priznao je da ima fetiš na kožu. Oduvek sam znala da voli kada nosim kožu i da zaista uživa u mirisu, ali nisam imala pojma da je to u seksualnom smislu”, kaže ona.

“A zatim sam se zgrozila kada mi je rekao da noću, dok ja spavam, on ima običaj da se ušunja u rezervnu sobu i da se zadovoljava na moju jaknu i obuću moje rođake. Nakon toga bi ih obrisao, ali je nekoliko puta promašio neka mesta. Bilo mi je muka i osetila sam se kao da sam zlostavljana. Nemam problem sa fetišima, ali imam problem sa nedostatkom pristanka. A činjenica da je to uradio sa obućom moje rođake je delovala kao i prevara”, zaključila je ova žena.

seks
foto: Profimedia

“Nažalost, ponašanje vašeg supruga je neprihvatljivo, ali je razumljivo. Koren njegovog fetiša verovatno leži u njegovom detinjstvu i verovatno ga ni on sam ne razume. Mnogi ljudi sa tajnim fetišima se osećaju postiđeno zbog njih, tako da je on verovatno osećao da ne može da traži vaš pristanak. Ako, sa druge strane, imate srećan brak i dobar seksualni život, onda je ovo nešto što zajedno možemo da prevaziđemo. Morate da razgovarate sa njim o tome kako se vi zbog ovoga osećate i da zatražite garanciju da se više nikada neće ponoviti. Možda bi trebalo da kupi neke svoje kožne predmete, kako ne bi koristio tuđe ubuduće”, odgovorila je Deidre.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.