ŽENA MI STALNO GOVORI KAKO JE UMORNA ZA ODNOSE: Verovao sam joj dok nisam video šta je KUPILA, ostao sam bez REČI
Odnosi, Foto: Profimedia

požalio se

ŽENA MI STALNO GOVORI KAKO JE UMORNA ZA ODNOSE: Verovao sam joj dok nisam video šta je KUPILA, ostao sam bez REČI

Obratio se psihijatru za pomoć!

Objavljeno:

- Volim svoju ženu, ali naš seksualni odnos trenutno nije sjajan. Žali se da je previše umorna za vođenje ljubavi jer imamo dvoje dece u dobu od jedne i dve godine i živimo u jednosobnom stanu dok se naša kuća preuređuje. Slučajno sam saznao da je naručila vibrator i sada ne znam što da mislim - napisao je jedan muškarac Pameli Stephenson Connolly, psihoterapeutkinji koja se specijalizovala za lečenje seksualnih poremećaja.

- Slušajte je kad kaže da je umorna. Briga za dvoje male dece iscrpeće svakoga, pa će svaki način koji joj može olakšati život biti privlačan. Vibratori mogu biti način za uživanje i oslobađanje od stresa, a razumljivo je da pokušava brzo zadovoljiti svoje potrebe - započela je svoj odgovor Connolly. Ipak, kaže kako bi mogli postojati i drugi razlozi za kupovanje vibratora, poput pokušaja da poboljša svoj libido, koji je prirodno neko vreme bio niži nakon rođenja dece. Savetovala mu je da je razume i da ne očekuje da će seks biti isti kao pre, sve dok se njeni hormoni ne vrate u ravnotežu.

seks
foto: Profimedia

- Pokušajte da se ne osećate ugroženo ili razočarano ovom trenutnom, prirodnom situacijom. Vaš najbolji plan sada je biti što je više moguće korisniji i razumljiviji, a to je samo po sebi privlačno većini žena - odgovorila mu je stručnjakinja The Guardiana.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.