BIVŠA JE PRISTALA DA SE POMIRIMO POD USLOVOM DA JOJ ISPUNIM BIZARNU ŽELJU: Zbog toga noćima ne spavam!
Par, ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

BIVŠA JE PRISTALA DA SE POMIRIMO POD USLOVOM DA JOJ ISPUNIM BIZARNU ŽELJU: Zbog toga noćima ne spavam!

On se nalazi u velikoj dilemi

Objavljeno:

Koliko je istinita izreka: Pazi šta želiš, može i da ti se ostvari, uverio se i jedan Englez koji se našao u velikom problemu kada je rešio da se pomiri sa bivšom devojkom.

– Ona, ima 27, a ja 26 godina. Iako smo raskinuli pre 18 meseci i dalje je volim. Upoznali smo se na završnoj godini fakulteta, i mada to zvuči kao kliše, bila je to ljubav na prvi pogled – priča on i nastavlja.

– Problemi su počeli kada smo se vratili u svoje gradove. Bili smo razdvojeni više od 200 kilometara, i ubrzo smo shvatili da veza na daljinu u našem slučaju nikako ne može da funkcioniše.

– Međutim, iznenada mi je pre nekoliko meseci poslala poruku i rekla mi je da dolazi u London gde ja živim, da bi se videla sa prijateljima, i pitala me je da li posle toga možemo da odemo na piće. Bilo je kao da se ništa nije promenilo, razgovarali smo satima i nismo mogli da skinemo ruke jedno sa drugog. Posle toga smo završili u njenoj hotelskoj sobi i tada sam primetio veliku promenu kod nje – objašnjava mladić.

– Bila je prepuna samopouzdanja u krevetu, ranije je bilo, seks može samo ispod pokrivača uz ugašena svetla. Ali ovoga puta je sve bilo neverovatno i sasvim drugačije. Bilo je to najbolje vođenje ljubavi u mom životu. Posle toga mi je ispričala da se viđa s jednim kolegom sa posla, kao i da je počela s njim da ide u svingerske klubove – navodi Britanac.

– A onda je usledio totalni šok. Ispričala mi je da će mi dati drugu šansu, ali pod uslovom da nas njen ljubavnik gleda dok vodimo ljubav! Priznala mi je da je mnogo uzbuđuje kada dvojica muškaraca žude za njom, i da se zbog toga oseća puna samopuzdanja – iskren je on.

– Nisam mogao da verujem. Kada smo se upoznali bila je tako nevina, pa jedva da je vodila ljubav s jednim muškarcem. Očajnički želim da ponovo budemo zajedno, ali ne želim da je delim. Uostalom, ko mi garantuje da se uloge neće promeniti, i da ja neću morati da gledam njih dvoje u akciji – očajan je Englez.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.