DEČKO NIKADA NIJE RASPOLOŽEN ZA "ONE STVARI": Kada je pronašla SNIMKE se*sa sa DRUGIM devojkama, usledio ŠOK
Foto: Profimedia

problemi

DEČKO NIKADA NIJE RASPOLOŽEN ZA "ONE STVARI": Kada je pronašla SNIMKE se*sa sa DRUGIM devojkama, usledio ŠOK

U vreme kad je to pronašla, napisala je devojka, imali su probleme u vezi i nisu se seksali, jer je on govorio da 'nije raspoložen'

Objavljeno:

Nedavno sam pronašla nekoliko snimki na kojima je moj dečko s drugim devojkama, napisala je jedna devojka u anonimnom pismu savetnici za seks i veze i kolumnistici Mirrora, Coleen Nolan.

U vreme kad je to pronašla, napisala je devojka, ona i dečko su imali probleme u vezi i nisu se seksali, uglavnom jer je on govorio da 'nije raspoložen'.

- Pokušala sam preko toga preći, ali me ipak jako boli i stalno mi te scene prolaze kroz glavu - kaže, pogotovo zato što se on već neko vreme s njom ni ne pokušava seksati.

- Mislite li da nas dvoje možemo opstati? - pitala je.

- Ako će se stvari i popraviti, to se neće dogoditi preko noći, a on će se morati jako potruditi da vas uveri da mu je s vama dobro - rekla joj je Nolan. "Takođe, moratće s vama razgovarati o tome zašto je vaša veza u tako lošem stanju".

Iskreno, dodala je, verovatno ćete to teško preboleti, a oboje morate preuzeti odgovornost za svoj odnos.

- Poteškoće u vezi ne znače, naravno, da on može spavati s drugim ženama; i to snimiti - zaključila je Nolan i devojci savetovala da sama odluči može li biti s nekim ko tako reaguje na nesuglasice.

(Espreso/ Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.