USRED VEČERE JE USTAO I OSTAVIO ME SAMU: 2. dan sam PRONAŠLA nešto i ODMAH sam saznala BOLNU ISTINU!
Ljubav, Foto: Profimedia

PREVARA

USRED VEČERE JE USTAO I OSTAVIO ME SAMU: 2. dan sam PRONAŠLA nešto i ODMAH sam saznala BOLNU ISTINU!

– Narednog jutra mi je sve bilo jasno kada sam ispod kreveta našla vizit kartu koja je ispala iz njegovog novčanika

Objavljeno:

Iako je znala da ju je suprug nekoliko puta prevario, Britanka je bila u šoku nakon onoga što joj se dogodilo dok su bili na odmoru.

– On ima 58, a ja 55 godina, i za oboje je ovo drugi brak. Osam godina smo u braku. Znam da me je i ranije varao ali poslednja stvar koju mi je uradio je prevazišla sve – počinje ona svoju priču.

– Bili smo na odmoru u Španiji i usred večere je iznenada rekao da mu nije dobro, da ga boli stomak, i da mora da odmah da ode u sobu. Kada je odlazio rekao mi je da ne moram da žurim – kaže žena i nastavlja:

– Osećala sam se kao idiot dok sam tamo sedela sama, ali bilo je tako prijatno veče i odlučila sam da se opustim i uživam u laganoj šetnji do hotela. Kada sam došla u sobu, moj muž je u krevetu čitao knjigu.

– Narednog jutra mi je sve bilo jasno kada sam ispod kreveta našla vizit kartu koja je ispala iz njegovog novčanika. Na njoj je bio broj prostitutke s kojom je spavao prethodne večeri dok sam ja sedela sama u restoranu! On je pokušao da sve negira, ali s obzirom na njegovu dugu istoriju varanja, nisam mu poverovala ni reč – objašnjava Engleskinja.

– Moje sumnje su potvrđene kada smo se vratili kući. Posle nekoliko dana on je dobio gadan osip u predelu genitalija i češao se bez prestanka, i bilo je jasno da tokom odnosa sa prostitutkom nije koristio zaštitu. Takođe, nekoliko puta sam čula da nepoznati muškarci viču na njega preko telefona, i sigurna sam da su to muževi žena sa kojima me je varao – navodi ona.

– Među nama nema više fizičke privlačnosti. Čini mi se da jedino komuniciramo kada on pita šta je za večeru ili traži da mu naspem piće. Imam utisak da sam ja njemu samo čistačica i kuvarica, a ne supruga. Ne mogu više ovako da nastavim. Mislim da je vreme da ga ostavim – zaključila je Britanka.

Bonus video:

00:23

TI SI LJUBAV, A I GREŠKA! Darko Lazić ZAPEVAO sa devojkom Barbarom, OVAKO joj IZJAVIO LJUBAV, pa je STRASTVENO ZAGRLIO!

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.