DEVOJKA DOŠLA KOD DEČKA, ON JOJ NIJE DAO DA KORISTI TOALET: Razlog je UŽASAN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

DEVOJKA DOŠLA KOD DEČKA, ON JOJ NIJE DAO DA KORISTI TOALET: Razlog je UŽASAN!

Nakon što su se neko vreme dopisivali, odlučili su da odu kod njega kući na kafu

Objavljeno: 23:54h

Jedan muškarac izazvao je bes korisnika društvenih mreža nakon što je devojci koju je upoznao na aplikaciji za upoznavanje rekao da svoj higijenski uložak ne sme da baca u njegovu kantu za smeće.

Naime, ona mu je došla u posetu, imala je menstruaciju, pa je nakon nužde higijenski uložak pažljivo zamotala u toalet papir te ga je onda bacila u kantu za smeće. No, njen dečko nije bio time impresioniran.

"Upoznala sam tipa na Tinderu pre nekoliko nedelja i činilo se kao da smo zaista kliknuli. Imali smo puno istih hobija. Među nama sam osetila iskru, a sigurna sam da ju je i on osetio", otkrila je devojka.

Nakon što su se neko vreme dopisivali, odlučili su da odu kod njega kući na kafu.

Svađa
foto: Profimedia

"Međutim, bio mi je treći dan menstruacije i nakon par sati morala sam da promenim uložak. Primetila sam da mu je kanta za smeće prilično puna. Nisam bila sigurna šta učiniti, pa sam uložak zamotala u toalet papir i nekako ga gurnula dublje u kantu da baš ne viri na površini", ispričala je devojka.

Njih dvoje družili još su se družili oko sat vremena, a onda je on otišao u kupatilo.

"Rekao je da ne smem da bacam uloške u njegovu kantu za smeće jer bi ih on prilikom bacanja smeća mogao dodirnuti, a to je odvratno i nehigijenski. Navodno je video da smeće izgleda drugačije, odmotao je toalet papir i video uložak. Bila sam užasnuta. Iskreno sam se izvinila i činilo se da je to dobro prihvatio", rekla je devojka, no dogodio se obrt kom se nije nadala.

"Rekao mi je da to više ne radim, a ako je potrebno, da odem do prodavnice koja je udaljena od njegovog stana nekoliko blokova kako bih promenila uložak. Nakon toga sam otišla, ne razmišljajući previše o tome niti o njemu", istakla je devojka.

(Espreso / TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.