4 GODINE NISAM SPAVALA SA MUŽEM, GOLA SAM GA MOLILA DA VODIMO LJUBAV: Onda sam doživela najveći ŠOK!
Seks, ilustracija, Foto: Profimedia

NEVERICA

4 GODINE NISAM SPAVALA SA MUŽEM, GOLA SAM GA MOLILA DA VODIMO LJUBAV: Onda sam doživela najveći ŠOK!

Ona je očajna i uveliko razmišlja o razvodu!

Objavljeno:

Jedna Engleskinja je očajna jer njen muž godinama ne želi da vodi ljubav s njom, a ovaj problem preti da uništi njihov brak.

– Ja imam 38, a moj suprug 60 godina. Već sam zaboravila kada smo poslednji put vodili ljubav, i osećam se kao podstanar u našem braku – kaže ona i nastavlja:

– Na početku smo imali sjajan seksualni život, imali smo odnose i po 5, 6 puta nedeljno, a onda je počela “suša” u krevetu koja traje već 4 godine.

– Nema šta nisam probala – kupovala sam seksi veš, menjala boju kose, oblačila uske i izazovne haljine… samo da bi me on primetio i da bih mu bila privlačna. Uzalud, sa njegove strane sam dobila samo potpuno ignorisanje – iskrena je žena.

– Shvatila sam da je ovo zaista ogroman problem kada sam ga gola bukvalno preklinjala da vodimo ljubav, a on se okrenuo i izašao iz sobe! Nisam mogla da progovorim od šoka, a kada sam probala da sa njim razgovaram o tome, on mi je u lice sasuo: Dosadna si više sa tom pričom. Ne želim seks sa tobom – objašnjava Britanka.

– Izgubila sam samopouzdanje i osećam se ružnom. Želi ponovo da se osećam kao žena. Da li da ga napustim – očajna je ona.

Odgovor terapeuta: Morate da budete iskreni i kažete mu da razmišljate o tome da ga ostavite. Možda je to ono što mu je potrebno da se trgne.

Moguće je da je on zabrinut zbog svog učinka u krevetu i zato se udaljava od vas. Naravno, najbolji način za rešavanje problema je da otvoreno razgovarate o svemu.

Takođe, bilo bi dobro da on ode kod lekara i proveri da li možda postoje neki medicinski razlozi koji dovode do gubitka seksualne želje.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.