2 KLJUČNE OSOBINE VRHUNSKIH LJUBAVNICA: Muškarci uzmite olovku u ruke i krenite u AKCIJU
Foto: Profimedia

OTKRIVENO

2 KLJUČNE OSOBINE VRHUNSKIH LJUBAVNICA: Muškarci uzmite olovku u ruke i krenite u AKCIJU

Imajte uvek na umu da je u pitanju mašta i da niko ne kaže da ono što vam je partner otkrio morate ikada da učinite. Jednostavno saslušajte šta ima da kaže

Objavljeno:

Kada procenjujemo kakav je neko u krevetu, obično razmišljamo o umeću koje pokaže. Međutim, nije neophodno da osoba poznaje sve moguće i nemoguće poze da bi bila izvrsna u krevetu. Dovoljno je i da poseduje ove osobine.

Ne osuđuje

Bilo da je u pitanju slušanje partnerovih fantazija ili uživanje u svojim, otvorenost za različite predloge i opcije jedna je od karakteristika koja dame čine neodoljivim u očima muškaraca. Imajte uvek na umu da je u pitanju mašta i da niko ne kaže da ono što vam je partner otkrio morate ikada da učinite. Jednostavno saslušajte šta ima da kaže – može se desiti da čujete veoma interesantne stvari.

Inovativna je Neko vidi naslon na trosedu, vi vidite odlično mesto za isprobavanje nekih poza. Neko vidi brushalter, vi vidite odlično sredstvo za vezivanje. Budite kreativni i učinite bilo šta zanimljivije od uobičajenih seksualnih aktivnosti.

)Espreso, Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.