NAJHRABRIJA LJUBAVNICA IKADA: Ispričala sve njegovoj ŽENI, pa pokrenula pravu NOĆNU MORU!
Foto: Profimedia

ODLUČNA

NAJHRABRIJA LJUBAVNICA IKADA: Ispričala sve njegovoj ŽENI, pa pokrenula pravu NOĆNU MORU!

Nije lako biti ljubavnica...

Objavljeno:

Čitateljka Mirora podelila je sa ostalima s kakvim se problemom u ljubavnoj aferi suočava.

- Draga Kolen, ja sam žena u kasnim 30-ima i imam aferu s lokalnim muškarcem. Nedavno smo imali ogroman haos jer je rekao da se više ne može nositi s prevarom - oženjen je, i ima dvoje dece- rekla je čitateljka.

- Dala sam mu ultimatum, ali on je ipak odlučio ostati sa suprugom. Osećala sam se tako besno jer sam osećala da me je zavlačio, razgovarajući o stvarima koje bismo mogli raditi kad bismo bili i zvanično zajedno. Znam da ćete mi reći da sam glupa, ali verovala sam mu, a život sam stavila po sredi, čekajući na njega da povuče potez.

- Znam da je teško saosećati sa mnom, povezivati ​​se s oženjenim frajerom, ali osećam se tako povređeno i iznevereno. Da stvar bude gora, napisala sam njegovoj ženi i rekla joj o aferi koja je pokrenula potpunu noćnu moru- istakla je.

- Živimo u malom gradu i ona je to proširila svima, i sada osećam da celi grad govori o meni.

- Takođe je jednog dana vrištala na ulici kad sam kupovala i na kraju sam briznula u plač i pobegla. Tada me je bivši nazvao i vikao na mene, rekavši da ne može verovati da sam rekao njegovoj ženi i da nema šanse da se ikad ponovno sastanemo i da ga više nikad ne kontaktiram. Osjećam da se oko mene sve srušilo. Možete li mi pomoći?

Kolen je imala spremn odgovor-

- Pa, za vezu se trebaju dvoje, ali čini se da snosite svu krivnju. Moj bi savet bio da ostavite bivšeg da nastavi s tim - znate sada da nije bio vredan toga - i naučite iz onoga što se dogodilo i krenite dalje. Puno sam puta rekao u ovoj kolumni - što se tiče poslova, partner koji je oženjen ili je u vezi retko odlazi jer želi imati svoj kolač i pojesti ga.

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.