AKO VAŠ PARTNER PIJE PIVO I SAMO IGRA IGRICE, BOLJE DA GA OSTAVITE: Ana je savetnik za veze i upozorava na vreme!
Ljubav, Foto: Profimedia

pripazite se

AKO VAŠ PARTNER PIJE PIVO I SAMO IGRA IGRICE, BOLJE DA GA OSTAVITE: Ana je savetnik za veze i upozorava na vreme!

"Ako muškarac samo pije pivo, gleda fudbal i igra igrice, on je osoba ograničenih interesovanja. I sama sam ih upoznala mnogo", rekla je Ana

Objavljeno:

Ana Vej je stručnjak za veze, i otkrila je signale po kojima se prepoznaje da vaš partner nije materijal za dugu i srećnu vezu.

Postoji više signala da je muškarac pogrešan za vas, neki nisu nimalo naivni, a ovo su signali da jednostavno nemate budućnost koje otkriva njegov karakter.

"Ako muškarac samo pije pivo, gleda fudbal i igra igrice, on je osoba ograničenih interesovanja. I sama sam ih upoznala mnogo", rekla je Ana.

"Možemo da se složimo da nije nimalo privlačno kada neko ima samo dve-tri stvari u životu, koje i ne može da podeli s vama. Zaista ne znam šta bi moglo da vam bude zajedničko ako je takav", rekla je ona.

"Zamislite samo, ako ostanete dugo zajedno, venčate se, o čemu ćete razgovarati svakog dana? Zajednička interesovanja su važna za održavanje komunikacije i intimnosti. Život je prekratak da biste ga proveli sa pogrešnom osobom, pa uvek birajte nekoga s kim imate nešto zajedničko", rekla je ona.

Bonus video:

01:39

KAKO SE BEOGRAĐANI BORE SA VRUĆINAMA: Dok se neki brčkaju u fontani, ima i onih koje ljubav greje i hladi!

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.