NEMOJTE DA ŽIVITE U ZABLUDI: Najbolji ljubavnici poseduju 3 OSOBINE - ako ih nemate, ŠTA DA VAM RADIMO!
Ljubavnik, Foto: Profimedia

NAJBOLJI LJUBAVNICI

NEMOJTE DA ŽIVITE U ZABLUDI: Najbolji ljubavnici poseduju 3 OSOBINE - ako ih nemate, ŠTA DA VAM RADIMO!

I koliko puta ste pomislili kako bi bilo sjajno kada biste unapred mogli da procenite ljubavnika

Objavljeno: 18:57h

Koliko puta vas je neko očarao kao osoba, ali vrlo brzo razočarao u krevetu?

I koliko puta ste pomislili kako bi bilo sjajno kada biste unapred mogli da procenite šta vas očekuje?

Zapravo i možete.

Potrebno vam je svega nekoliko sati u njegovom društvu da snimite i procenite situaciju, jer ove tri “sitnice” otkrivaju najbolje ljubavnike.

Drži do finih manira Ako vam uvek otvori vrata pre nego što uđete negde, pridrži vam kaput, pita vas kako ste i kako ste proveli dan, očigledno ste u društvu pravog džentlmena. A to je prilično velika garancija da će i krevetu biti pravi gospodin.

Nije nervozan i brzoplet Ako mu je jedino stalo da vas odvuče u krevet, verovatno će to želeti što pre, pa će biti upadljivo nervozan i stalno će vas požurivati. Dečko koji strpljivo čeka da mu date zeleno svetlo, koji želi da vas zaista upozna, najverovatnije će i u krevetu biti strpljiv i nežan ljubavnik.

Često vas dodiruje Naravno, u neseksualnom smislu. Naime, muškarci kojima je stalo isključivo do seksa, najčešće pričekaju sa dodirima sve dok ne odvedu ženu u krevet. Pažljivi ljubavnici cene dodir i van spavaće sobe: dodirne vam ruku dok razgovarate, uhvati vas za struk dok prolazite pored njega, uhvati vas za ruku dok vam nešto objašnjava i slično – sve ovo su znaci da će biti pažljiv i u krevetu.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.