ŽIVITE U TEŠKOJ ZABLUDI I SUROVOM NEZNANJU: Žene zapravo MRZE IZ DNA duše NEKE POZE, a POJMA NISTE IMALI za to!
Ilustracija, Foto: Profimedia

niste očekivali

ŽIVITE U TEŠKOJ ZABLUDI I SUROVOM NEZNANJU: Žene zapravo MRZE IZ DNA duše NEKE POZE, a POJMA NISTE IMALI za to!

Pogledajte listu, verovatno će i vas zbuniti:

Objavljeno: 18:01h

Kad vidite koje su, zapitaćete se isto što i mi - pa šta vole onda?!

Nedavna anketa magazina Women’s Health u kojoj je učestvovalo 1.200 žena otkrila je kojih pet poza u seksu žene ne vole. Ono što je čudno je što su to poze koje manje-više pokrivaju sve, pa ispada da žene zapravo ne vole seks, što je, sigurno ćete se složiti, ipak malo verovatno.

Seks
foto: Profimedia

Pogledajte listu, verovatno će i vas zbuniti:

Dogi stajl. Ova poza je verovatno jedna od onih koje su pri vrhu liste omiljenih većini muškaraca, ali je žene izgleda ne vole. Zašto? Pa, ono uobičajeno trućanje o intimnosti i povezanosti... Žene koje su učestvovale u anketi navele su da u ovoj pozi ne osećaju bliskost sa partnerom, ali i da ih seks u ovoj pozi ne uzbuđuje dovoljno. (Ne možemo da ne primetimo da će tu pre biti problem što muškarci sa kojima su bile očigledno pojma nemaju šta rade, pošto je seks otpozadi sve samo ne nedovoljno uzbudljiv.)

Kaubojka. Ova poza budi sve nesigurnosti kažu žene. Kad je žena odozgo, veći deo vremena će provesti brinući se o tome kako izgleda, pošto ova poza muškarcu pruža dobar pogled na njen stomak i grudi. (I umesto da se to doživi kao prednost seksa u ovom položaju, i od toga se očigledno pravi problem.)

Obrnuta kaubojka. Na nesreću, za ovu pozu važi sve što važi za prethodne dve: nedovoljna bliskost i nedostatak samopouzdanja razlozi su zbog kojeg je i ova poza verovali ili ne na "crnoj listi" žena. Uz to, žene navode da u ovoj pozi orgazam mogu da dožive jako teško ili nikako (u šta je takođe teško poverovati).

Misionarska. Verovali ili ne, i misionarska poza je među omraženima, naročito ako muškarac nije naročito obdaren, pošto u tom slučaju ne prodire dovoljno duboko da bi žena bila zadovoljna. E sad, kako bliskost koje ne nedostaje kod seksa u misionarskom položaju nije dovoljna da nadomesti čisto fizički "problem", nije baš najjasnije.

Poza 69. Neudobna i nezgodna, pošto ni žena ni muškarac ne mogu da se fokusiraju na sopstveni užitak. Ovo poslednje ujedno je i jedino objašnjenje koje bar donekle ima smisla.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.