NISU MUŠKARCI JEDINI KOJI INICIRAJU VOĐENJE LJUBAVI: Zanima li vas koliko ČESTO ga žene žele?
Seksualni odnosi, Foto: Profimedia

šta žene žele

NISU MUŠKARCI JEDINI KOJI INICIRAJU VOĐENJE LJUBAVI: Zanima li vas koliko ČESTO ga žene žele?

Studija je potvrdila i da je ženama za dobar seks najvažnija emocionalna povezanost, odnosno postojanje uzajamnih osećanja

Objavljeno:

Da budemo iskreni, većina smatra da su upravo muškarci ti koji u najvećoj meri iniciraju seks. Naravno, postoje takvi, ali i žene to takođe rade.

Najnovija studija je pokazala da 75 posto žena seks želi minimum tri puta nedeljno. Od preko 5.000 ispitanih žena, 46,8 procenata je zadovoljno svojim seksualnim životom, dok 53,2 posto želi da ima češće seksualne odnose.

Kada je u pitanju orgazam, oko 38,6 posto žena doživi vrhunac barem jednom u svakom seksualnom činu, 23,8 posto njih često, 16,2 posto povremeno, a 10,2 posto ima redovne višestruke orgazme. Tek 8,4 posto žena retko doživljava orgazam tokom seksa sa partnerom, a samo 2,8 posto nikada.

Studija je potvrdila i da je ženama za dobar seks najvažnija emocionalna povezanost, odnosno postojanje uzajamnih osećanja. To smatra 53,2 posto žena, dok 23,6 procenata njih predigru vidi kao ključ svega. Kao ostali faktori se navode komunikacija (10,4 posto), redovna seksualna aktivnost (7 posto), uvođenje noviteta i raznolikost (4 procenta).

Pokazalo se i koji negativni faktori najviše utiču na seksualni život žena:

Stres (39,2 posto); Loši odnosi sa partnerom (28,2 posto); Nesigurnost zbog fizičkog izgleda (20 posto) i Briga oko male dece (11,8 posto).

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.