3 razloga zbog kojih iz ovih stopa morate ostaviti partnera! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

bez razmišljanja

3 razloga zbog kojih iz ovih stopa morate ostaviti partnera! (FOTO) (GIF)

Vašoj ljubavi je kraj, ako je uopšte i bilo, zato ne oklevaj već raskidaj na vreme, dok još normalni možete izaći odatle
Objavljeno:

2. Poremećaj ličnosti

Ako vaš partner ima poremećaj ličnosti, a ne traži lekarsku pomoć, vreme je da izađete iz takve veze. Prilično veliki broj ljudi ne zna šta zapravo predstavlja poremećaj ličnosti čak i kada su upoznati s određenim načinima ponašanja koji mogu ukazivati na njega.

foto: giphy

Osobe s poremećajem ličnosti mogu da se ‚‚klasifikuju” i kao ‚‚osobe vrlo sklone sukobima”. One ispoljavaju ovakve znakove ponašanja: imaju tendenciju da vas idealizuju, a odmah nakon toga vas kritikuju, projektuju njihove emocije na vas, sramote vas u javnosti, iskorišćavaju vas, zahtevaju stvari od vas, lažu vas.

foto: Profimedia

Istina je da se poremećaji ličnosti mogu izlečiti s mnogo ‚‚unutrašnjeg” rada, ali za vas može biti prilično destruktivno čekati da bi se neko poboljšao i kako bi se vaša veza popravila. Vi zaista ne zaslužujete da čekate i gledate kako neko destimulativno utiče na vaš život izazivanjem emocionalnog uništenja.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.