AKO JE VAŠ MUŠKARAC NEDOKAZAN, IMAJTE ŠVALERA: Lela je bila žrtva prevare, a onda je odlučila da se PROMENI!
Lela, Foto: Printscreen Youtube

ženska posla

AKO JE VAŠ MUŠKARAC NEDOKAZAN, IMAJTE ŠVALERA: Lela je bila žrtva prevare, a onda je odlučila da se PROMENI!

To je moj najveći poraz u životu – rekla je ona kroz suze svojim pratiocima

Objavljeno:

Lela Matić je Jutjuberka koja je popularnost “zaradila” preko noći, premda se već duže vreme bavi vlogovanjem i blogovanjem. Ipak, u orbitu ju je vinulo iskreno priznanje da ju je muž ostavio zbog druge žene posle skoro 30 godina ljubavi i zajedničkog života.

Lela je na svom Jutjubu kanalu otvorila dušu neposredno nakon što joj je muž priznao preljubu, te detaljno objasnila kako je do toga došlo i šta u njihovom braku nije štimalo. Ona je svoju ispovest započela vrlo entuzijastično i hrabro, ali se u jednom momentu “slomila” i emocije su je savladale, pa je i zaplakala.

Poput većina parova koji su u višedecenijskom braku, i Lelu i njenog supruga Srećka “zarobila” je monotonija, a uprkos njenim pokušajima da joj stane na put, dosada i učmalost su nastavili da im narušavaju odnos. Ona je spas pronašla u blogovanju, a Srećko, kako se naknadno ispostavilo, u drugoj ženi. Ova sredovečna plavuša je to i pretpostavljala, ali je rešila da ga pusti da se pomalo iživi, očekujući da će se vratiti njoj u naručje.

No, stvari su krenule drugim tokom.

– Nisam ga ni napadala, lepo sam ga pustila. Mislila sam da čovek mora malo da se istrese… Onda mi je on rekao da je našao gospođu seljanku, babu, i da on prema meni više nema nikakva osećanja. To je moj najveći poraz u životu – rekla je ona kroz suze svojim pratiocima.

Lela je potom poručila kako je to za nju novo iskustvo i nova lekcija u životu, te da se nada da će se brzo regenerisati i biti kao nova. Ipak, kako je i sama upozorila sve, njen video snimak je prilično konfuzan, pa je često skakala s teme na temu, pokušavajući da u 18 minuta pretoči 30 godina meda i otrova sa svojim suprugom. Kaže da ju je najviše pogodilo to što je Srećko ciljano želeo da je povredi.

– Nije meni što je on našao drugu, jer samo to ja i znala, ali je meni to što je on to meni rekao. On je hteo da me povredi i ponizi. Da on meni pominje ženu iz Loznice s kojom je bio pet, šest puta… Meni posle 30 godina koja mu je rodila dvoje dece. On je njoj plaćao pića, hotel. Sve što je uradio sa seljankom od 55 godina iz Loznice, mogao je i meni da uradi – ispričala je ova prevarena žena, dodavši da će se preseliti iz zajedničke kuće, kao i da više neće imati sigurnost, ali i da će imati manje novca, te da iako ne zna šta je čeka – rešila je da dalje ide sama.

Ona je savetovala druge žene u lošim brakovima da ne guraju stvari pod tepih, da odlaze na vreme, da se ne boje da preseku… Ali je u naletu besu rekla i da svaka žena treba da ima švalera, kako se ne bi desilo da budu same u ovakvim situacijama.

– Ako je vaš muškarac nedokazan, imajte švalera. Ne dočekajte ovo bez švalera. Svaka žena treba da ga ima. Ja ga nisam imala, ali sada ću vala da ga imam- poručila je, i istakla da će sada smršati, ali i imati više vremena za snimanje videa.

– Ta žena ima 55 godina. Mogu samo da zamislim kako izgleda žena sa 55 godina iz Loznice, pa dođe u Beograd poneki put tako – zaključila je i završila snimanje uz poruku da ne treba ići srcem krzo odnose.

Inače, čitava situacija je postala predmet polemike na Internetu, a tviteraši su imali samo reči podrške za Lelu, premda je mnoge pošteno zabavila, a neki su i osudili njen potez da svoju intimi iznese na tacni.

“Moj novi idol”, “Gde da nađem ovu ženu”, “Sad će da joj se vrati…”, “Te iz Loznice su opasne…”, bili su samo neki od tvitova na račun Leline situacije.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.