Varala sam MUŽA više od 6 meseci i nisam ni TREPNULA: Krišom sam uzela njegov TELEFON i saznala da sam PREVARENA!
Tek sada postajem svesna bola koji sam nanela svom mužu, Foto: Profimedia

kakva priča!

Varala sam MUŽA više od 6 meseci i nisam ni TREPNULA: Krišom sam uzela njegov TELEFON i saznala da sam PREVARENA!

Brzo sam zaključala njegov telefon i sakrila ga

Objavljeno:

Kada smo skloni tome da nekome radimo iza leđa, onda moramo da trpimo i posledice.

Problemi u braku su sastavni deo svakog odnosa.

Međutim, ako smo spremni da prevarimo partnera, onda to može da preraste u veliki problem.

Jedna Engleskinja je objasnila na koji način je saznala da njen muž zna da ga ona vara već 6 meseci.

Jutro je počelo kao i obično, moj muž je otišao da se istušira pre mene. Sinoć je spomenuo da će ići u kupovinu nakon posla, pa sam uzela njegov telefon kako bih na listu za kupovinu dodala nekoliko stvari koje su mi potrebne – započela je svoju priču.

Znam njegovu šifru za telefon, pa sam ga otključala i otvorila beleške, a onda sam videla ispisane različite datume. Zapisivao je datume od prve nedelje januara, pa sve do danas. Radoznalo sam otvorila jednu belešku sa datumima i šokirala sam se – to je bio njegov dnevnik.

– Moj muž nikada nije bio tip osobe koja će zapisivati svoje misli i osećanja. Pročitala sam prvih nekoliko rečenica njegovog dnevnika, posle čega sam bila potpuno slomljena. U dnevniku je pisao o mojoj preljubi i načinu na koji je on to podnosio – objašnjava ona i nastavlja:

Gledajući datume koji su zapisani, shvatila sam da je otkrio da ga varam nakon mesec dana pošto sam imala seks sa ljubavnikom. Brzo sam zaključala njegov telefon i sakrila ga. Kad je izašao iz kupatila, pomogla sam mu da potraži telefon. Moj muž ima i privatni i službeni telefon, pa se nije iznenadio što nije mogao da ga pronađe.

Taj dan nisam otišla na posao jer sam htela da pročitam njegov dnevnik. Osetila sam kao da ću početi da povraćam kada sam pročitala da je planirao da se ponovo zaljubim u njega. Detaljno je opisao planove koji će učiniti da zaboravim na svog ljubavnika, da će me voditi na putovanje kako bismo bili sami, kako je kupio moje omiljeno cveće i kuvao moje omiljeno jelo, ali sam ja i dalje nastavila da se viđam sa svojim ljubavnikom.

Pronašla sam još jednu belešku od pre dve nedelje u kojoj je napisao da želi da započne aferu sa nekom drugom ženom jer smatra da će mu to biti zanimljivo seksualno iskustvo. S obzirom da zna moj raspored, planirao je da se vidi sa njom onda kada ja budem kod svog ljubavnika. Ne znam šta da radim u ovom trenutku. Tako se sramim sebe, sve vreme sa ponavljala sebi da moja afera sa ljubavnikom nikoga neće povrediti i da će se život ubrzo vratiti u normalu, ali sada shvatam da nije tako. Tek sada postajem svesna bola koji sam nanela svom mužu – zaključila je Engleskinja.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 23.05.2021.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.