OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA STALNO MISLE O SEKSU! Već POGAĐATE o kome je reč
ilustracija, Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO!

OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA STALNO MISLE O SEKSU! Već POGAĐATE o kome je reč

Prema astrologiji, postoje dva horoskopska znaka koja konstantno razmišljaju o seksu

Objavljeno: 07:04h

Ako vam se čini da stalno razmišljate o seksu, to je možda zbog vašeg horoskopskog znaka. Verovali mi u to ili ne, naš horoskopski znak može uticati na našu osobnost pa tako i na sklonost seksu i požudi. Prema astrologiji, postoje dva horoskopska znaka koja konstantno razmišljaju o seksu.

Škorpija

Ovi strastveni vodeni znakovi na vrhu su popisa kada je u pitanju maštanje o seksu. Iako su poznati po svojoj sumnjičavosti, nakon što vas upoznaju i smatraju vernima, oni će s veseljem osloboditi svoju divlju stranu. Njihova strast i prezir prema rutini učiniće njihov seksualni život uzbudljiv. Budući da im je seks uvek u glavi, od njih možete očekivati seksi poruke tokom dana, ali i eksperimentiranje s raznim stvarima. Kod njih nema ‘vanila seksa’.

Ovan

Oni su pod uticajem Marsa, planete zadužene za seksualne nagone, pa nije ni čudo što ovi vatreni znakovi vole seks. Izuzetno su energični, ali i drski, pa očekujte spontanost i avanturu. Ovnovi su takođe poznati po svojoj pameti i domišljatosti, stoga možete očekivati puno prljavih šala u najneočekivanijim i savršeno neprimerenim trenucima. Za razliku od Škorpija, koje više vole emocionalnu vezanost kada su u pitanju njihovi seksualni partneri, Ovnovi su nezavisni i rado će pronaći osobu samo za seks.

Bonus video:

02:09

Uhapšeno šest pripadnika OKG-a čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.