Uz pomoć ovih 6 trikova nateraćete svog MUŠKARACA da sve vreme misli na VAS! Raspalićete mu MAŠTU i skroz IZLUDETI!
Dok se oboje spremate za posao, hodajte po kući samo u donjem vešu i potrudite se da budete provokativni, Foto: Profimedia

kakva fora!

Uz pomoć ovih 6 trikova nateraćete svog MUŠKARACA da sve vreme misli na VAS! Raspalićete mu MAŠTU i skroz IZLUDETI!

Isprobajte neki od ovih načina za privlačenje pažnje

Objavljeno:

Kad nam se neka osoba svidi, svi bismo voleli da ona neprestano misli o nama.

Ako on stalno razmišlja o vama, to svakako znači da mu je stalo do vas i da ste mu uvek na umu.

Ako to trenutno nije slučaj, isprobajte nekoliko trikova koji će učiniti da on tokom celog dana misli na vas, čak i kad je na poslovnom sastanku ili sa prijateljima, ali i da se pita da li vi razmišljate o njemu.

Ovo su jednostavni načini i da podstaknete njegovu maštu, pa će ubrzo poželeti ponovo da se vidi sa vama.

Počnite od ranog jutra

Dok se oboje spremate za posao, hodajte po kući samo u donjem vešu i potrudite se da budete provokativni.

Obucite donji veš koji će istaknuti vaše obline i za koji znate da će se dopasti vašem muškarcu. Ali, ne dozvolite mu da vas dodiruje. Recite mu da žurite na posao, što će njega sasvim sigurno izludeti i misliće o vama tokom celog dana.

Poljubite ga

Neposredno pre odlaska na posao poljubite ga za dobro jutro. Neka to bude poljubac o kojem će razmišljati ceo dan. Posle poljupca mu recite da jedva čekate da se vratite kući i da provedete vreme zajedno.

Pošaljite mu poruku

To može biti poruka “Nedostaješ mi”, ali možete je i začiniti tako što ćete mu reći šta biste voleli večeras da radite u krevetu. Budite suptilni i on će sigurno poludeti za vama.

Iznenadite ga

Ako se uvek sastajete posle posla, promenite to. Ovaj put ga pozovite i recite mu da ga čekate kod kuće, pa mu priredite romantičnu večeru. Ako mu je stalo do vas, o tome će razmišljati narednih nekoliko dana. Činjenica je da ljudi uglavnom vole takva iznenađenja, pa je mala verovatnoća da pogrešite.

Pohvalite ga

Prventveno se odnosi na njegove veštine kad je seks u pitanju. Recite mu šta volite da radite u krevetu, ali mu recite i da je on najbolji ljubavnik kog ste do sada imali. Činjenica je da muškarcima i te kako prija kad dobiju kompliment od žene, pa on na ovo sigurno neće ostati ravnodušan.

Recite mu o čemu maštate

Ponekad muškarci ne žele da otkriju šta je ono o čemu istinski maštaju, ali biće mnogo lakše ako vi počnete prvi da govorite o tome. Recite mu o čemu razmišljate u ovom trenutku, šta je ono što biste želeli da probate, a do sada niste. Pogotovo ako je reč o seksualnim fantazijama, on će verovatno ostatak dana zamišljati kako to radi sa vama.

Slušajte ga kad priča

Kad želi da razgovara sa vama, slušajte ga pažljivo. Ponekad smo suviše zauzeti svojim mislima, pa ne možemo da se fokusiramo na ono što druga osoba govori.

Potrudite se da ga aktivno slušate dok nešto priča, pa ponekad i ponovite ono što je rekao kako bi bio siguran da ste ga razumeli. On će početi da oseća da vas zanima njegov život, zbog čega će vas poželeti još više.

Bonus video:

04:49
ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/yourtango.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media