DEVOJKA DOŽIVELA ORGAZAM U TRAJANJU OD 4 SATA: Postajalo je sve gore, na kraju je ZAVRŠILA KOD LEKARA!
Liz, Foto: PPrintscreen RTL

PROBLEM SA ORGAZMOM

DEVOJKA DOŽIVELA ORGAZAM U TRAJANJU OD 4 SATA: Postajalo je sve gore, na kraju je ZAVRŠILA KOD LEKARA!

Nakon što joj je seks na brzaka s partnerom donio četiri sata užitka, Liz je ispričala kako je isprobala niz različitih trikova samo da orgazam prestane - od crnog vina do antihistaminika

Objavljeno:

Liz iz Sijetla je otkrila kako je doživela orgazam u trajanju od četiri sata. Nije znala što da uradi pa je tražila pomoć. Na kraju je prestao sam od sebe, ali onda je počela da doživljava nenadane orgazme.

Za mrežu TLC u emisiji pod nazivom 'Zbog seksa sam završila na hitnoj', Liz iz Sijetla je otkrila kako je bila prisiljena da potraži pomoć lekara zbog 'beskonačnog' orgazma.

Nakon što joj je seks na brzaka s partnerom donio četiri sata užitka, Liz je ispričala kako je isprobala niz različitih trikova samo da orgazam prestane - od crnog vina do antihistaminika. Kada ništa nije pomoglo, zaključila je da treba kod lekara

- Ljudi koji nikada nisu prošli ovo iskustvo možda misle da bi petominutni orgazam ili sat vremena dugi orgazam bio stvarno odlično iskustvo, ali sve dok to stvarno i ne dožive. Morala sam da nazovem šefa i reći mu da se ne osećam najbolje. Na kraju sam nazvala svakog medicinskog stručnjaka kojeg znam kako bih pokušala dobiti odgovor koji će mi pomoći - ispričala je Liz.

Nakon što je doktoru objasnila problem, orgazam je napokon prestao sam od sebe.

- Nisam mogla da verujem i bojala sam se da će ponovno početi. To je fizički, emocionalno i mentalno grozno iskustvo - dodala je.

Ali, onda su počeli novi problemi. Počela je da doživljava nenadane orgazme.

- Prvo mi se to događalo samo nakon seksa, ali nakon nekog vremena počelo bi nakon gledala televizije, šetnje... Niotkuda bih doživela orgazam koji je trajao i trajao. Znala bih imati i do 12 spontanih, produženih orgazama dnevno - ispričala je Liz.

Na kraju su joj doktori dali lekove protiv napada. S vremenom je počela da doživljava sve manje seksualnih vrhunaca, najpre jedan dnevno, pa svaki drugi dan, a trebalo je pet meseci dok se sve smirilo i vratilo u normalu, piše Mirror

(Espreso/Mirror/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.