Stručnjaci SAVETUJU žene: Hvalite svoje MUŠKARCE kad god MOŽETE i dobićete od njih mnogo VIŠE nego što OČEKUJETE!
Sve što nežniji pol treba da uradi je da pokaže da ima poverenja u svog muškarca, Foto: Profimedia

psihologija

Stručnjaci SAVETUJU žene: Hvalite svoje MUŠKARCE kad god MOŽETE i dobićete od njih mnogo VIŠE nego što OČEKUJETE!

Ako mu lepša polovina kaže da poštuje to što se trudi u kuhinji, što joj je možda oprao auto ili pomogao u nečemu drugom, biće motivisan da učini mnogo više

Objavljeno:

Muškarci i žene se razlikuju u mnogo čemu, a između ostalog i u tome kako se nose s emocijama i čemu daju veliku važnost u odnosu. Jačem polu je veoma bitno da partnerka ceni ono što čini za nju jer od toga zavisi koliko će biti srećan u vezi, tvrde stručnjaci.

Ako žena poštuje muškarca on je srećan!

Muškarcu je važno da sve što radi ima svrhu i da pozitivno utiče na voljenu osobu. Ali pokazivanje i izražavanje zahvalnosti u velikoj meri doprinosi da se on oseća ispunjeno i voljeno. Ako mu lepša polovina kaže da poštuje to što se trudi u kuhinji, što joj je možda oprao auto ili pomogao u nečemu drugom, biće motivisan da učini mnogo više.

Važno mu je da zna da ona uvek može da računa na njega, da se oseća sposobnim i da ga partnerka upravo tako doživljava. Sve što nežniji pol treba da uradi je da pokaže da ima poverenja u svog muškarca i da bude svesna da to radi jer joj želi najbolje.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Život +)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.