CELU PRVU BRAČNU NOĆ JE PROPLAKALA ZAKLJUČANA U TOALETU: Novi muž joj je priredio NOĆNU MORU!
Uplakana žena, Foto: Profimedia

događa se

CELU PRVU BRAČNU NOĆ JE PROPLAKALA ZAKLJUČANA U TOALETU: Novi muž joj je priredio NOĆNU MORU!

U našem mozgu ponekad se desi kratki spoj, bez ikakve logike, posebno kada smo pod pritiskom, kao što je on sigurno bio na dan venčanja

Objavljeno:

U životu se događaju svakakve neželjene stvari, ali situaciju koju je doživela jedna žena, niko ne bi voleo da iskusi. Da stvar bude gora, sve se izdešavalo baš prve bračne noći.

Naime, nakon što se za svog partnera udala na Karibima, njena sreća je pokvarena već prve bračne noći: "Tokom seksa je izgovorio ime svoje bivše. Ostatak večeri sam provela zatvorena u kupatilu, plačući".

On joj se nekoliko puta izvinjavao i pokušavao da se opravda da je to zapravo ime njegove prijateljice, ali to nije baš mnogo popravilo stvar.

"Kada gledam fotografije sa venčanja, sve mi se vraća, ne mogu da prestanem da mislim na to. Naš seksualni život je pre toga bio odličan, a sada skoro ne postoji", kaže žena, dodajući da se njen muž ponaša kao da se ništa nije desilo, ali da ona to ne može.

Očajna žena potražila je pomoć terapeutkinje Didre, koja je odgovorila na sledeći način:

"U našem mozgu ponekad se desi kratki spoj, bez ikakve logike, posebno kada smo pod pritiskom, kao što je on sigurno bio na dan venčanja. Volite ga i on voli vas, a to je sve što je važno. Kada pomislite na tu situaciju, pokušajte da vratite misli na sve lepe uspomene sa venčanja. Vratite se na početak. Držite se za ruke, ljubite, ponovo povežite kako biste vratili strasti u krevet".

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.