OTVOREN BRAK NAS JE DOVEO DO RAZVODA: “Muž i ja smo probali otvoreni brak i gorko se pokajali”
Par, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

OTVOREN BRAK NAS JE DOVEO DO RAZVODA: “Muž i ja smo probali otvoreni brak i gorko se pokajali”

El Silver za portal Your Tango piše kako se pokušaj supruga i nje da “otvore” brak završio na najgori mogući način – razvodom.

Objavljeno:

Otvoreni brak je velika tabu tema savremenog društva. Nekima neshvatljiv, a drugima veoma zanimljiv. Jedna žena ispričala je svoje lično iskustvo sa ovim bračnim eksperimentom, koji se nije dobro završio.

El Silver za portal Your Tango piše kako se pokušaj supruga i nje da “otvore” brak završio na najgori mogući način – razvodom.

Ona kaže da su dva razloga za to.

“Prvo, došli smo do odluke da ‘otvorimo’ svoj brak tek nakon što varali jedno drugo. Drugo, pristala sam na otvoreni brak samo zato što sam zaista želela da napustim muža, ali sam bila previše uplašena”, piše ona.

Oboje su jedno drugom priznali prevaru, a onda i oprostili izdaju.

“Moj suprug je rekao da ne želi da se razvede od mene. Varao je samo zato što se osećao zanemareno. Da, nakon rođenja naših sinova, osetila sam se nesposobnom da svom mužu pružim potrebnu pažnju. Iscrpilo me majčinstvo, prezauzetost decom. Više nisam bila raspoložena za seks. Kao rezultat toga, suprug je počeo da me vara. Pogodite šta? Našla sam i ja ljubavnika”, priznaje El.

Kada su priznali jedno drugom da žele da spavaju sa drugima, El je mislila da će to spasti njihov brak.

“Sećam se da sam zakazala sastanak sa muškarcem i rekla mužu. Nije bio ni ljut zbog toga. Srela sam se sa momkom i dejt je prošao dobro. Na kraju sam otišla kući s njim. Bilo je bizarno slati SMS mužu u kom mu javljam da te večeri neću biti kod kuće i da sam smesti decu u krevet. Da, zapravo sam davala do znanja svom mužu da ću imati seks sa drugim muškarcem. Bilo je suludo raditi to, ali me je takođe ispunilo srećom”, piše El.

Njen suprug je takođe viđao druge žene, ali i dalje je hteo da ima seks sa njom. Ipak, El je ta pomisao bila odvratna.

Uskoro je upoznala Džoa, muškarca u kojeg se zaljubila, ali on ju je ostavio. Kada je slomljena htela da nazove muža da mu se izjada, on je bio u hotelu s drugom. Tada je El prelomila. Ostavila je muža, što ju je bacilo u velike finansijske probleme.

“Imala sam zastrašujuću godinu, pitajući se da li ću preživeti, da li ću moći da se nosim sa svim svojim računima. Ali bar više nisam lagala sebe, pretvarajući se da mogu ostati u svom braku nakon otvaranja, kad sam zaista samo želela razvod”, iskrena je.

“Moj suprug je zapravo verovao da bi naš otvoreni brak mogao da uspe. Mislim da sam oduvek znala da nikada neće. Neki ljudi mogu imati srećne, uspešne otvorene brakove. Mi nismo mogli. Otvoreni brakovi nisu za svakoga, a definitivno nisu za mene”, zaključuje El.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.