Težak kiks: VARALA SAM MUŽA SA ŠEFOM ZBOG PARA, a pravi šok se desio kad sam videla šta je uradio s mojim FOTKAMA!
Ja imam 35 a moj suprug 33 godine, Foto: Profimedia

PRELJUBA

Težak kiks: VARALA SAM MUŽA SA ŠEFOM ZBOG PARA, a pravi šok se desio kad sam videla šta je uradio s mojim FOTKAMA!

Preljuba je izazvala mnogo problema u braku

Objavljeno:

Njen izgovor za preljubu je bila potreba da otplati dug, ali stvari su se zakomplikovale kada je muž saznao za celu priču.

“Ja imam 35 a moj suprug 33 godine. Pre tri godine sam kasnila sa otplatom duga na kreditnoj kartici i spavala sam sa šefom kako bih otplatila dug”, kaže Engleskinja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Moj šef ima 44 godine i pun je para. Uvek sam mu se sviđala i ispričala sam mu za moj problem i nakon toga smo imali seks“, priča ona i nastavlja:

To se dogodilo samo jednom, i posle toga sam mu na zajam tražila 700 funti, a on je pristao i rekao je da je to poklon za mene”.

“Sve je bilo u redu do pre nekoliko nedelja, kada je moj šef, koji je sada u braku sa mojom koleginicom, nije mom mužu poslao poruku u kojoj je napisao da ja s njim redovno imam seks, što naravno nije tačno”, objašnjava žena.

Da sve bude još gore, šef je zapretio da će sve ispričati članovima moje familije ukoliko mu ne isplatim 1.000 funti. Kao da ucena nije dovoljna, on je mom mužu poslao i moje gole slike koje je, bez mog znanja, snimio dok smo vodili ljubav u njegovoj kancelariji”, očajna je Britanka.

Moj suprug je van sebe od besa i ubeđen je da ga godinama varam sa šefom. Ne znam šta da radim… Volim ga, kako da ga nateram da mi poveruje”, zaključila je ona.

Odgovor terapeuta: Morate da molite i preklinjete da vam on oprosti. Objasnite da se to dogodilo samo jednom, i iako dug nije opravdanje za preljubu, objasnite da ste tada bili očajni i posramljeni.

Takođe, imajte u vidu i da je ucena krivično delo i šefu recite da ćete ga ako nastavi da vam preti, prijaviti policiji. Dobro bi bilo i da mu vratite taj dug od 700 funti.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.