Koja je IDEALNA razlika u godinama među PARTNERIMA? Naučnici imaju FORMULU koja će vam to tačno REĆI
Ako, ipak, upoznate nekog čije godine izlaze van okvira formule, ali ste srećni sa njim i osećate da je to ono pravo, batalite pravilo, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

Koja je IDEALNA razlika u godinama među PARTNERIMA? Naučnici imaju FORMULU koja će vam to tačno REĆI

Možda vam pomogne formula koju su osmislili naučnici.

Objavljeno: 14:44h

Zvuči banalno, ali možda ipak "radi". U igri je - razlika u godinama među vama. Pa hajde da izračunamo na čemu smo!

Formula zvuči ovako - broj svojih godina podelite sa dva, pa tome dodajte sedam. Dobijeni rezultat je minimalni broj godina koje bi vaš idealan partner trebalo da ima, pa ako vi imate 32, polovina je 16, plus sedam, dobićete - 23. To znači da ne može da bude mlađi od toga. A to što ste svakako stariji od njega, ne treba da vas brine, niti bi trebalo da se obazirete na komentare sredine, jer svima se ionako ne može ugoditi.

Broj svojih godina podelite sa dva pa dodajte 7

Dejvid Benet, stručnjak za veze, kaže da vam ova formula može pomoći da izračunate s kim biste mogli da imate zajedničke teme, odnosno da se krećete u starosnim okvirima koji znače da sa nekim imate o čemu da razgovarate.

- Time je opšta komunikacija daleko bolja, što je neophodno za zdravu vezu - tvrdi Benet. - Ako, ipak, upoznate nekog čije godine izlaze van okvira formule, ali ste srećni sa njim i osećate da je to ono pravo, batalite pravilo. Tada uvek savetujem ljudima da zanemare formulu i poslušaju svoje srce. Ovo je samo neka uopštena donja starosna granica, ali na kraju ljubav uvek donese poslednji sud.

Bonus video:

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.