U VEZI SAM S VATRENIM PODSTANAROM I BOGATIM LEKAROM: Ne znam za kojeg da se ODLUČIM kad im obojici FALI najbitnije!
Lekar je fin, kulturan, odlično se slažem sa njim, Foto: Profimedia

LJUBAVNI TROUGAO

U VEZI SAM S VATRENIM PODSTANAROM I BOGATIM LEKAROM: Ne znam za kojeg da se ODLUČIM kad im obojici FALI najbitnije!

Problemi u ljubavnom trouglu

Objavljeno: 11:51h

Ljubavni trougao čak ni na filmu ne može da se završi srećno, a u to se uverila i Engleskinja koja se uporedo viđa sa dvojicom muškaraca i nije sigurna kojeg od njih dvojice da odabere.

“Razvedena sam i imam 34 godine. Imam utisak da sam uvek birala pogrešne muškarce i bojim se da se to ne dogodi i ovog puta”, priča ona i nastavlja:

U vezi sam sa podstanarom koji ima 39 godina, i sa penzionisanim lekarom koji je 21 godinu stariji od mene”.

Seks
foto: Profimedia

Lekar je fin, kulturan, odlično se slažem sa njim, ali imamo ogroman, skoro nerešiv problem u krevetu. On ne voli da ga dodirujem i seks je neverovatno dosadan i to počinje da mi sve više smeta”, objašnjava žena.

Sa druge strane, podstanar je pun energije u krevetu i veoma je sladak. On ima ćerkicu od 7 godina. I sa njim se veoma dobro slažem, ali problem je što on radi slabo plaćen posao, nikada nema para, a što je najgore, uopšte se i ne trudi da nešto promeni”, kaže Britanka.

Već neko vreme me lekar nagovara da se preselim kod njega, što ima smisla, naročito sa finansijske strane. Ali, podstanar me mnogo više privlači. Ne znam šta da radim”, u dilemi je Engleskinja.

Odgovor terapeuta: Obe veze nemaju budućnost, jer tu po vašim rečima nema ni ljubavi, a kod lekara ni seksualne privlačnosti. Umesto da se dalje mučite, najbolje je da raskinete obe veze.

Bonus video:

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.