VOLITE DA SE MAZITE PREKO PORUKA? Sa ova 3 TRIKA ćete ga totalno RASPAMETITI - moraće da KUPI veći PAKET!
Međutim, seks preko telefona, naročito ako ste razdvojeni (zbog karantina ili posla) je idealan način da raspalite strasti među vama, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

VOLITE DA SE MAZITE PREKO PORUKA? Sa ova 3 TRIKA ćete ga totalno RASPAMETITI - moraće da KUPI veći PAKET!

Uz malo vežbe, vašeg muškarca ćete lagano dovesti do ludila

Objavljeno:

Među najomiljenijim igricama parova na početku veze, uvek je na vrhu liste bio telefonski seks.

Kako vreme prolazi, njega sve više zanemarujemo i posvećujemo se “konkretnoj” akciji.

Međutim, seks preko telefona, naročito ako ste razdvojeni (zbog karantina ili posla) je idealan način da raspalite strasti među vama.

Muškarci obožavaju kada im šapućete na uho preko telefona, a ako kažete da na sebi imate samo čipkane gaćice i seksi grudnjak, dovešćete ga do ludila. Čak 85 odsto muškaraca želi vruće razgovore sa svojom devojkom preko mobilnog, pokazalo je istraživanje časopisa “Cosmopolitan”.

Ako vam je u krevetu neprijatno da pričate “prljavo”, preko telefona ćete se ipak lakše opustiti.

Možete da počnete sa jednostavnim pitanjem kao što je: Šta imaš na sebi?, a ostatak vremena fokusirajte se na disanje i razgovor. Nakon što ste se opustili, budite što rečitiji kako biste mu do detalja opisali šta “propušta”.

Vruća šaputanja idealna su prilika da partneru opišete i šta biste voleli u seksu, a kad je razgovor završen, pošaljite mu seks-poruku ili MMS. Ne samo da ćete probuditi strasti, nego on sasvim sigurno neće ostati duže na poslu (ako baš ne mora), a još ćete razbiti rutinu i vezu učiniti otpornom na prevaru.

Saznajte šta, u stvari, želi da radi u krevetu

Nakon telefonskog seksa onaj “pravi” ćete još više iščekivati jer ste čuli šta vaš partner potajno želi i voli. Telefonski seks tako postaje “prozor” u um vašeg partnera.

Morate da se osećate veoma sigurno

Jedna od najvažnijih stvari je da verujete osobi s kojom se upuštate u seks preko telefona jer delite najintimnije maštarije. Ako se osećate nesigurno, sve može otići u pogrešnom pravcu.

Što detaljniji opis, tim bolje – recite sve!

Kada je u pitanju telefonski seks, treba se usredsrediti na detalje kako biste partneru u glavi stvorili što bolju sliku. Recite tačno gde i kako to želite da radite, šta imate na sebi, gde se nalazite u trenutku kada s njim razgovarate…

Nadamo se da smo vam bar malo zagolicali maštu, a vi ceo postupak upotpunite sopstvenim fantazijama. Ovo je savršen način i da ih ostvarite.

Bonus video:

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.