ZVONILO JE ZA KRAJ: 4 sigurna ZNAKA da je on već RASKINUO sa vama!
Postoji mnogo znakova kojima će vas on naterati da čitate između redova i da se vašem odnosu bliži kraj, Foto: Profimedia

LJUBAVNI ŽIVOT

ZVONILO JE ZA KRAJ: 4 sigurna ZNAKA da je on već RASKINUO sa vama!

Sitnice će vam otkriti sve

Objavljeno:

Za žene je izuzetno teško i bolno saznanje da partner više ne gaji iste emocije kao ranije.

Naravno, to ne znači da će vam on to odmah saopštiti, ali će vam zato sitne promene u njegovom ponašanju reći više od hiljadu reči.

Bez obzira na to, neke žene potiskuju trenutne probleme i prave se kao da ne postoje, dok druge burnim reakcijama i svađama oko sitnica svog muškarca dodatno teraju od sebe.

Postoji mnogo znakova kojima će vas on naterati da čitate između redova i da se vašem odnosu bliži kraj:

Ne pita vas kako ste proveli dan

Vaš muškarac vam ovim podsvesno govori da se ne zalaže za kvalitet vašeg odnosa. Ukoliko vas ne pita za vasa osećanja, kako vam je bilo na poslu ili šta bi vam popravilo raspoloženje, on je jednostavno postao ravnodušan.

Nema maženja

Na početku veze maženje je jedan od načina na koji parovi izražavaju bliskost. Ukoliko ono izostane u nekom delu veze, to je još jedan od znakova koji ukazuje da se partner udaljava od vas. Potreba za dodirom sasvim je uobičajena stvar kod dvoje koji se vole, a kada to počne da izostaje to znači i da emocije počinju da blede.

Iritiraju ga sitnice

Vaš partner jednostavno prevrće očima kada ga dodirnete nogom ispod stola tokom večere. Nekada su te sitne, simpatične navike bile nešto zbog čega je on skakao od sreće, a sada kao da je alergičan na vaš dodir. To se dešava zbog manja privlačnosti, što je sasvim dovoljan okidač za raskid.

Spominje pauzu

Da, sada ste prevrnuli očima i tačno je da je ovo poslednje što želimo da čujemo od svog partnera. Ipak, to možda i nije loša ideja jer pauza može pomoći. Tako ćete i vašem dragom, a i sebi dati vremena da razmislite o tome šta zaista želite.

Ali, budite na oprezu, jer bilo je mnogo primera gde ljudi koriste pauzu kako bi ublažili udar predstojećeg raskida.

Imajte na umu da će ovi znaci dovesti do raskida u roku od mesec dana, ako nijedno od vas ne želi da reši probleme. Što pre shvatite da je vaš odnos krenuo nizbrdo, pre možete naći način da to ispravite.

Bonus video:

(Espreso.rs/Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.