OTKAZALI SMO VENČANJE ZBOG PANDEMIJE: Nisam VEROVALA da može da se desi nešto GRĐE, onda sam mu tajno uzela TELEFON
Ja imam 33, a moj partner 35 godina, Foto: Profimedia

muke žive

OTKAZALI SMO VENČANJE ZBOG PANDEMIJE: Nisam VEROVALA da može da se desi nešto GRĐE, onda sam mu tajno uzela TELEFON

A onda je usledio najveći šok

Objavljeno:

Kao da joj nije bilo dovoljno što je otkrila da je verenik vara, jedna Britanka je prošla kroz pravi pakao kada je dobila bizarnu poruku od ljubavnice svog partnera.

Ja imam 33, a moj partner 35 godina. Zajedno smo 14 godina i imamo osmogodišnjeg sina. Trebalo je da se venčamo prošle godine, pre početka pandemije, ali sve sam otkazala kada sam saznala da me on vara”, priča ona.

Slučajno sam u njegovom telefonu videla seksi poruke koje je razmenjivao sa svojom ljubavnicom koja je inače devojka njegovog najboljeg druga. Ceo svet mi se srušio i od tada nisam u stanju da normalno funkcionišem”, objašnjava prevarena žena i nastavlja:

Kada sam se suočila sa verenikom, on je tvrdio da je ta afera završena i da mu nije ništa značila kao i da su to nevine poruke koje su bezazlene, jer on ne bi rizikovao da me izgubi. Što je najgore, mislila sam da mi je ta devojka prijateljica, čak me je nekoliko puta savetovala u vezi sa venčanjem”.

Ali, i posle našeg suočavanja, moj verenik je nastavio da ide u kuću svog prijatelja, navodno da bi se viđao s njim, mada sam znala da u stvari ide zbog seksa sa ljubavnicom. Čak sam blokirala njen broj na njegovom telefonu, ali sam ipak pronašla neke perverzne poruke za koje mi je on rekao da su stare”, kaže Engleskinja.

A onda je usledio najveći šok. Saznala sam da ona ima drugi broj telefona, i da se ona i dalje redovno dopisuje s mojim partnerom. Ona mi je zatim poslala “slike” poruka koje joj je moj verenik poslao u kojima on navodi koliko je uživao dok su vodili ljubav u njenoj kuhinji, da se i dalje seća oralnog seksa u obližnjem klubu… Kao da to nije bilo dovoljno, napisala mi je da najviše voli kada joj moj partner priđe otpozadi i tako imaju seks. Ali, ipak najbolnije su bile njene 3 poslednje reči: On mene voli!”, iskrena je žena.

Poludela sam. Urlala sam da mu ja nisam otirač i izbacila sam ga iz kuće. On me je molio da ga primim nazad, i ja sam popustila posle nedelju dana. I dalje živimo zajedno ali naša veza je u raspadu. Mislim da me više ne voli, samo mi nije jasno zašto i dalje ostaje u vezi sa mnom. Uostalom, ako me ne želi i namerava da bude sa drugom devojkom, sigurno bi se potrudio da to i ostvari. Osećam se kao zadnja rupa na svirali i da će me na kraju on ipak odbaciti kao neku krpu”, zaključila je Britanka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.