JA SAM LUDA ŽENA: Na dan VENČANJA spavala sam sa NAJBOLJIM drugom mog MUŽA! Sad sam u HAOSU, šta ako vrati MANŽETNE
Utešio me je i zagrlio, i iznenada sam osetila hemiju među nama, Foto: Profimedia

PREVARA

JA SAM LUDA ŽENA: Na dan VENČANJA spavala sam sa NAJBOLJIM drugom mog MUŽA! Sad sam u HAOSU, šta ako vrati MANŽETNE

Trenutak slabosti bi mogao da joj uništi brak

Objavljeno:

Svaka preljuba je bolna, naročito za prevarenog, ali stvari su još gore kada se to dogodi na dan venčanja sa osobom za koju ste mislili da je ljubav vašeg života.

Ja imam 26 godina i medicinska sestra sam, a moj suprug ima 27 godina, i zaposlen je u školi. Venčali smo se prošlog avgusta, i na dan venčanja, imala sam seks sa jednim od najboljih prijatelja mog muža”, započinje Britanka svoju priču.

Nikada to nisam uradila ranije, i razmišljam da sve ispričam mužu jer sam u paranoji da će mu to neko drugi reći. Volim ga svim srcem i uplašena sam da će trenutak mog ludila uništiti naš brak”, kaže ona.

Tog jutra, moje deveruše su otišle do grada da se doteraju za venčanje, a kod mene je svratio jedan od suprugovih prijatelja, da pokupi manžetne. Odmah je primetio da nisam sva svoja i da nešto nije u redu. Otvorila sam dušu i ispričala mu koliko sam uplašena pre venčanja. Utešio me je i zagrlio, i iznenada sam osetila hemiju među nama”, objašnjava devojka i nastavlja:

U roku od nekoliko sekundi, počeli smo da se ljubimo, on mi je skinuo bade mantil i imali smo kratak ali divlji seks na podu dnevne sobe. Bila sam u “normalnom” izdanju kada su se deveruše vratile ali moja kuma je shvatila da se nešto dogodilo”.

Na kraju sam joj sve ispričala. Od tada se zaista trudim da dam sve od sebe da naša veza uspe. Zbog karantina retko viđam muževljevog prijatelja, ali sam prestravljena da će mu on sve ispričati. Uverena sam da moja kuma neće reči ni reč”, iskrena je Engleskinja.

U strašnoj sam agoniji. Loše spavam, skačem na svaki zvuk. Da li da sve ispričam suprugu? Očajna sam i ne znam koliko još mogu da mu lažem”, zaključila je neverna supruga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.