HTEO JE DA ZAPROSI DEVOJKU: Trebalo je da bude najbolji dan ikada a pretvorio se u totalni horor
Uspavana lepotica, Foto: Profimedia

NAJBEZBEDNIJI NAČIN

HTEO JE DA ZAPROSI DEVOJKU: Trebalo je da bude najbolji dan ikada a pretvorio se u totalni horor

Nedeljama planiram kako da te zaprosim, ali znaš sve moje poteze i jako te je teško iznenaditi

Objavljeno:

Prosidba nije nimalo jednostavan podvig, pogotovo ako niste sigurni da li će pristati. Retko koji muškarac nema tremu u ovoj situaciji, a jedan je našao način kako da to i izbegne.

Jednostavno, zaprosio je devojku na najbeznedniji način - dok je spavala!

Svoj naum je objavio na Facebook-u, a korisnici društvenih mreža nisu mogli da dočekaju da saznaju epilog ove priče - šta je devojka odgovorila?

Majkl Majorga iz Majamija je zaprosio devojku Džamilu dok je spavala, a prsten joj je stavio na ruku pre nego što se probudila.

Na mrežama je objavio fotografiju svoje uspavane lepotice, koja je u međuvremenu postala viralna s gotovo 250.000 šerova i 350.000 lajkova.

Ipak, ova priča je imala srećan epilog. Džamila je bila oduševljena prosidbom i oglasila se na društvenim mrežama. "Odgovor je – da. Oduševio si me. Bože, hvala ti što si poslao ovog čoveka koji me zaista voli", napisala je buduća mlada.

"Pet sati ujutro. Nedeljama planiram kako da te zaprosim, ali znaš sve moje poteze i jako te je teško iznenaditi. Ali ovog puta ću te prevariti, jer ćeš se probuditi s tri iznenađenja – čestitkama prijatelja i porodice, vereničkim prstenom na ruci i fotkom na kojoj spavaš a koju sigurno ne želiš na internetu. Iznenađenje! Javiću vam presudu kada se probudi", napisao je Majkl u opisu.

I dok su mnogi čestitali paru na veridbi, bilo je i inih koji su smatrali da je potez prilino riskantan i da bi mogao da mu se obije o glavu.

"Nadam se da si još uvek živ", "Predivno, ali mislim da će te prebiti zbog fotke", "Nisi ništa objavio pa ću pretpostaviti da ili slavite ili si mrtav", pisali su mu korisnici Facebook-a.

Ipak, ova priča je imala srećan epilog. Džamila je bila oduševljena prosidbom i oglasila se na društvenim mrežama.

"Odgovor je – da. Oduševio si me. Bože, hvala ti što si poslao ovog čoveka koji me zaista voli", napisala je buduća mlada.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.