MAKS JE STARIJI OD SEM 40 GODINA: Posle duge borbe za potomstvo, konačno očekuju BLIZANCE (FOTO)
Max i Sam, Foto: Printscreen/Instagram

otkrivamo

MAKS JE STARIJI OD SEM 40 GODINA: Posle duge borbe za potomstvo, konačno očekuju BLIZANCE (FOTO)

Max Delmege (75) i njegova supruga Sam (36) upoznali su se pre pet godina na sahrani svog prijatelja, na kojoj je Sam pročitao oproštajne reči o preminulom.

Objavljeno: 16:05h

Njena prva trudnoća bila je u aprilu 2017. godine, ali je rezultirala pobačajem u šestoj nedelji. Tri meseca kasnije saznali su da očekuju blizance, ali da se i trudnoća završila dvostrukim pobačajem.

Pet godina kasnije, par se venčao u zoološkom vrtu Taronga u Sidneju, a sada su osnovali porodicu nakon šest godina pokušaja, 23 neuspešne veštačke oplodnje i potrošenih 600 hiljada kuna. Max i Sam u januaru 2021. godine očekuju blizance, devojčicu i dečaka, a ni sami ne mogu da veruju da će posle toliko godina borbe postati roditelji.

- Sa najsrećnijim suzama u očima, iskreno ne mogu da verujem koliko smo Max i ja srećni. Ovo je bilo najdužih šest godina našeg života. Najteže vreme, a opet vreme koje nismo mogli da odustanemo jer smo imali jedan cilj na umu. Konačno, vreme je da podelimo sa svima da Max i ja u januaru 2021. ne očekujemo samo jednu, već dve bebe - napisala je Sam na svom Facebook profilu.

Buduća majka otkrila je da je trudnoća nastupila nakon 27 embriona, sakupila 168 jajnih ćelija, stotine igala, tri postupka laparoskopije jajnika, spoljašnosti jajovoda, materice ... Njena prva trudnoća bila je u aprilu 2017. godine, ali je rezultirala pobačajem u šestoj Nedelja. Tri meseca kasnije, saznali su da očekuju blizance, ali da se i trudnoća završila dvostrukim pobačajem, prenosi Daili Mail. Međutim, ni ova trudnoća nije bila laka. Tokom ultrazvučnog pregleda u 24. nedelji trudnoće otkrili su da joj se grlić materice otvorio tri meseca ranije i hitno je primljena u bolnicu, gde će ostati do rođenja blizanaca.

- Moj trenutni cilj je da polako prolazim kroz svaki dan, jer znam koliko je važno za njihov rast i razvoj da ih zadrže unutra. Ultrazvuk pokazuje da su dobri i da su zdravi, samo ih treba držati u sebi što je duže moguće - rekao je Sem. Muž joj je ostao veran tokom čitave trudnoće, ali je takođe otkrio da mu je ova trudnoća pomogla da ostane „mlađi, srećniji i aktivniji“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.