MUŽ JE PREVARIO A ONO ŠTO JE URADILA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! Da li biste se vi ovoga setili? (FOTO)
Prevara/ilustracija, Foto: Profimedia

javna osveta

MUŽ JE PREVARIO A ONO ŠTO JE URADILA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! Da li biste se vi ovoga setili? (FOTO)

Naterala ga je da vozi roze bicikl po naselju u kom žive, sa natpisom koji objašnjava situaciju i moli prolaznike da ga fotografišu.

Objavljeno:

Na Redditu je nedavno osvanula fotografija muškarca obučenog kao devojčica, a iza svega se krije osveta.

Naime, taj muškarac je prevario svoju suprugu, a umesto papira za razvod ona mu je tražila da se obuče kao žensko, da sve zableže fotografijom i podele na društvenim mrežama - kako bi ga ponizila onako kao što je on nju svojim činom.

Uz sve to, naterala ga je da vozi roze bicikl po naselju u kom žive, sa natpisom koji objašnjava situaciju i moli prolaznike da ga fotografišu, prenosi The Sun.

Žena koja stoji iza svega objavila je sve na Facebooku i napisala: "Jeste li ikada htele da se osvetite suprugu kako biste bili jednaki? Mene je moj prevario, a umesto razvoda sklopili smo dogovor. Jednom nedeljno mora da nosi najgori mogući outfit. Mislite li da je naučio lekciju?"

Muškarac obučen u ženske stvari
Muškarac obučen u ženske stvarifoto: Printscreen/Reddit

Kada je fotografija osvanula na Redditu, počeli su pristizati razni komentari, ali malo je onih koji je podržavaju - ljudi joj uglavnom savetuju da traži razvod.

"Jedino što je naučio je to da može i dalje da je vara, ako su ovako blage posledice. Uz to, takvim outfitima se krije, pa se ni ne vidi o kome se radi", napisala je jedna osoba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.