Džaba se trudite: 8 stvari koje dečko nikad neće primetiti na tebi (GIF)
Foto: Profimedia

ljubav, eh ta ljubav

Džaba se trudite: 8 stvari koje dečko nikad neće primetiti na tebi (GIF)

Nije da im nije stalo, nego su u nekim stvarima mnogo opušteniji od devojaka i ne komplikuju puno
Objavljeno:

Koliko puta ti se dogodilo da si satima pravila frizuru, a on uz najbolju volju nije primetio promenu na tebi. Eh, da, takvi su momci (ne svi, naravno). I dok tvoja najbolja prijateljica primećuje i najmanji detalj, poput druge boje laka za nokte i novih minđuša, on ćuti.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Kada si ludo zaljubljena, normalno je da si "opsednuta" onim što on misli o tebi. Istina je da momci zapravo ne primećuju stvari oko kojih se ti brineš i noćima ne spavaš. "Ako mu prva pošaljem poruku, što će on misliti o meni?", "Ne volim akcione filmove, a on ih obožava", sve su to za momke besmislice o kojima uopšte ne razmišljaju.

16 životnih promena koje treba da očekujete posle 25. godine: Za #14 znaju svi u Srbiji! (GIF)

foto: Giphy

Nije da im nije stalo, nego su u nekim stvarima mnogo opušteniji od devojaka i ne komplikuju puno. Osim ako nisi ofarbala kosu u roze ili se drastično ošišala, nemoj očekivati njegov komentar. Savršeni dečko ne postoji, a ovo i nije neka mana, zar ne? :)

1. Koliko si hamburgera pojela

Mnoge devojke se opterećuju banalnim stvarima poput te šta će naručiti na prvom dejtu. Dečka ćete pre zadiviti ako naručite dupli hamburger nego salatu.

Svi znaju šta momci vole da jedu, a još više vole devojke koje se ne ustručavaju da jedu ćevape.

foto: Giphy

Zašto se pretvarati da si nešto što nisi? Niko to ne voli, a znaš da ne možeš zauvek glumatati. Na kraju on će prvi shvatiti tvoje pretvaranje i nakon toga mu sigurno nećeš biti tako simpatična.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.