DRUGARICE SU SE NAPILE I ZAVRŠILE U KREVETU ZAJEDNO: Posle toga je usledio pravi brodolom - duboko su se pokajale!
Drugarice završile zajedno u krevetu, ilustracija, Foto: Profimedia

DRAGA, MARIJELA, IMAM PROBLEM...

DRUGARICE SU SE NAPILE I ZAVRŠILE U KREVETU ZAJEDNO: Posle toga je usledio pravi brodolom - duboko su se pokajale!

Seks komplikuje stvari, ali...

Objavljeno:

Bliske prijateljice imale su seksualne odnose nekoliko puta dok su bile pijane, ali kako sada nastaviti odnos?

Žena koja je pokleknula pred čarima svoje atraktivne prijateljice i upustila se s njom u polni odnos, sada žali zbog toga čina jer se nakon njega njihov odnos duboko promenio.

Kako bi pokušala da spasi prijateljstvo, za savet se obratila u Gardijanovu rubriku "Draga Marijela".

Seks pod uticajem alkohola

- Pre četiri godine upoznala sam novu prijateljicu. Brzo smo postale bliske i sve smo radile zajedno. Naši prijatelji govorili su nam da se ponašamo kao par i često nas pitali zašto nismo zajedno, ali iako je ona jako privlačna i draga, nisam osetila ljubav ni seksualnu privlačnost - započela je čitateljka u pismu.

- Prošle godine imale smo seks nekoliko puta dok smo bile pijane. Nije mi se svidelo i žalila sam zbog toga. Prijateljica je htela više, ali ja nisam. Stvari su se pogoršale i sada uopšte ne razgovaramo - požalila se.

- Ja sam u vezi s nekim do koga mi je stalo, ali nisam zaljubljena. Počinjem da mislim da sam pogrešno gledala na odnos sa svojom prijateljicom i propustila priliku za ljubav. Postoji li neki način da spasim naše prijateljstvo - pita se zabrinuta žena.

Seks komplikuje stvari, ali…

Kolumnistkinja Marijela Frostrup odgovorila je čitateljki da prestanak komunikacije ni u jednom odnosu ne sme da bude rešenje.

- Jedan od najvažnijih kvaliteta u svakom prijateljstvu jeste komunikacija, ona je izvor zadovoljstva, pogotovo kada nađemo nekoga ko nas razume i uživa u našem društvu. Seks komplikuje stvari i zbog njega se ljudi katkad ponašaju neobično - objasnila joj je ova gospođa.

- Započni s izvinjenjem i iskrenim razgovorom o svojim osećajima i razmišljanjima. Iako ste bile pijane, preuzmite odgovornost za svoje ponašanje. Tvoja osećanja pokazaće ti želiš li nešto više s tom ženom ili samo prijateljstvo, ali prvo moraš da saslušaš i njenu stranu - savetuje Frostrup.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.