10 stvari koje svaki muškarac potajno želi da čuje od žene (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

sve što momci žele

10 stvari koje svaki muškarac potajno želi da čuje od žene (FOTO) (GIF)

Osvojite njegovo srce zauvek ovakvim komplimentima, kao i vi ni oni nisu imuni na njih
Objavljeno: 09:54h

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

I oni su pomalo sujetni pa pokatkad žele da čuju koju lepu reč o sebi. Doskočite mu tako što ćete već unapred imati komplimente kojima ćete zauvek osvojiti njegovo srce.

7 poljubaca koje morate odmah da probate ako već niste (FOTO) (GIF)

Svi želeda im voljena osoba uputi koju nežnu reč, pa čak i snažni i jaki muškarci. Komplimenti nisu rezervisani samo za nežniji pol.

5 znakova da njegovo - Volim te, možda i nije iskreno (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Ovih 10 stvari on želi da čuje od vas:

1. Odeća

Muškarci glume da ne ulažu napor u odevanje kao žene, ali i oni vole kada su njihove modne kombinacije primećene. Pohvalite neki poseban deo njegove garderobe i tako mu dajte do znanja da vidite njegov trud.

foto: Shutterstock

2. Telo

Svi žele da čuju da dobro izgledaju, a posebno muškarci koji se redovno bave nekom sportskom aktivnošću ili idu u teretanu. Pprivlačno telo dolazi u svim oblicima i veličinama, pa ako vam neko izgleda dobro, slobodno mu to i recite bez obzira na njegov konfekcijski broj.

foto: giphy

3. Miris

Ima li šta privlačnije nego kad neko prođe pored vas, a vas obaspe decentan miris muževnosti? Ako muškarac dobro nosi savršenu kombinaciju čiste kože, ugodnog parfema i prirodnih feromona, svakako mu to recite.

foto: Profimedia

4. Frizura

Muškarci se osećaju podjednako nesigurno u svoj novi izgled nakon posete frizeru kao i žene. Momci kažu da je pohvala za dobru frizura najbolji put do muškarčevog srca. Ako muškarac nema kosu, recite mu da mu isto pristaje i da volite njegovu ćelavost.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.