Želiš da trči za tobom? Prebaci se u muški mod (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

ženski mozak na muški način

Želiš da trči za tobom? Prebaci se u muški mod (FOTO) (GIF)

Umesto da stalno rasterujete momke oko sebe, osvojite ga njegovim oružjem
Objavljeno:

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Tajne ljubavi nikome nisu poznate i niko ne može dokučiti tajni put ljubavi. zaljubljujemo se niko nepa pojma kako, a ni zašto, a kad se se zaljubimo onda poželimo i da osvajamo. Pa čak bile to i visoke kule od slonovače.

7 poljubaca koje morate odmah da probate ako već niste (FOTO) (GIF)

Muški i ženski način osvajanja se stvarno mnogo razlikuja, pa ukoliko ste se zaljubile u neuhvatljivog vetropira ikoristite njegovu tehniku da vam padne šapa. A kad vam tako padne u ruke više mu nema mrdanja :)

5 znakova da njegovo - Volim te, možda i nije iskreno (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Kad stvari ne krenu onako kao bi oni želeli, muškarci se opuste i prestanu da se trude, na šta žene reaguju strahom od odvajanja. Strah kod žena izaziva posesivnost, slanje prevelikog broja poruka, paniku i šta sve još ne. Na sve to muškarac reaguje povlačenjem, jer ima osećaj da je zarobljen.

foto: Profimedia

Umesto da stalno rasterujete momke oko sebe, osvojite ga njegovim oružjem. Ako želiš da se ponovno trudi oko tebe, prebaci se na muški način razmišljanja.

foto: giphy

1. Ignoriši ga Kad muškarci to rade, oni to ne rade namerno - jednostavno imaju stvari o kojima razmišljaju češće i prioritete koje smatraju važnijima od tebe. uradi i ti to isto. Iako zvuči grozno, stvarno deluje.

foto: Profimedia

Umesto da ga moliš za više pažnje, uradi nešto što ne očekuje - oduzmi mu pažnju koju si mu do sad davala. Ako se ne zapita, onda ionako više nije zainteresovan.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.