7 poljubaca koje morate odmah da probate ako već niste (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

za one koji ne umeju

7 poljubaca koje morate odmah da probate ako već niste (FOTO) (GIF)

On je toliko lep i na njega se svi tako lako navuku, kada ga probate prvi put poželite da to radite što češće i da nikad ne prestajete
Objavljeno:

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Da li ste znali da postoji nauka koja proučava poljupce, a zove se filematologija. Poljupci su znak razmene nežnosti i ljubavi. Takođe se koriste i kao znak pozdrava, želja i čestitki.

10 stvari koje niste znali o ljubljenju (FOTO)

Poljupci koji razmenjujete sa partnerom se razlikuju od onih koje upućujete prijateljima i članovima porodice. Ljubavnički poljupci su strastveni, a postoje i oni koji su poznati čitavom svetu i svima su omiljeni.

Mala tajna: Zašto zatvarate oči dok se ljubite? (FOTO)

Ovih 7 poljubaca su omiljeni svima, pogledajte i zašto:

foto: giphy

1. Francuski poljubac

Ovaj poljubac otvorenih usana je istraživanje usta partnera uz pomoć jezika, a smatra se najpopularnijim među ljubavnicima.

foto: Profimedia

Najbolji francuski poljupci započinju lagano pa pojačavaju intenzitet i tempo sa porastom uzbuđenja među partnerima. Slavu je stekao zahvaljuju poznatim filmovima u kojima se glavni likovi ljube strastveno – upravo na francuski način.

foto: giphy

2. Poljubac u vrat

Usne i jezik na partnerovom vratu mogu da razbude osetljive nervne završetke na telu onoga koga ljubite, ali i kod onoga ko vas ljubi, pa se nameće kao jedan od odličnih savezika uspešne predigre.

foto: Profimedia

Ako nećete da pravite šlive na partnerovom vratu suzdržite se od posesivnog sisanja kože na vratu.

foto: giphy

3. Poljubac guštera

Ljubitelji vlažnih poljubaca ne mogu da se zasite ovog poteza. To je brzinsko dodirivanju gornje usne partnera jezikom, kao da oponašate guštera koji lovi plen.

foto: Profimedia

znenadni dodir jezika na usni, voljenu osobu nagonski može da natera da vam se približi čitavim telom i da nastavi sa strastvenom razmenom poljubaca.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.