10 stvari koje nikad, ali baš nikad ne smete raditi na Fejsu ako nemate dečka (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

virtuelna ljubav

10 stvari koje nikad, ali baš nikad ne smete raditi na Fejsu ako nemate dečka (FOTO) (GIF)

Ono što kačiš na svoj profil govori o tebi više nego što bi ti to htela, zato pazi šta tamo stavljaš pogotovo ako si singl, a ne želiš to zauvek da budeš
Objavljeno:

U komunikaciji na društvenim mrežama postoje određena pravila koja morate poštovati jer nisu bez razloga stvorena. Sve što se nađe na zvom zidu nekome šalje određenu sliku o tebi.

Šta status na fejsu govori o njemu (GIF) Nekim stvarima možete poslati potpuno pogrešnu sliku o sebi zbog čega rizikujete da vas simpatija više nikada ne nazove, a vaš idealan dejt od tada će postojati samo u vašim snovima.

Ako mu uradiš ove 4 stvari na Fejsu, garantovano je tvoj! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Određene događaje, osećanja i slično je najbolje da zadržite samo za sebe, ili da ih podelite sa prijateljima, a ne sa baš svim osobama koje imate na Fejsu.

foto: Shutterstock

10 stvari koje ne treba da radite na Fejsbuku: 1. Ne otkrivajte šta volite Ako volite kada vam dečko bez povoda pokloni neku sitnicu ili da vas odvede na koncert omiljenog benda, to ne smete deliti na Fejsu. umesto posta na Fejsu ove sitnice mu radije otkrijte na dejtu.

foto: giphy

2. Zapišite u dnevnik, a ne na Fejs Prepričavanje neprijatnosti s bivšim momcima koji nikada nisu znali da pogode šta želite i nije baš pametna ideja. Takve detalje zapišite u svoj dnevnik ili ispričajte prijateljicama, jer to ne trebaju da znaju baš svi koji zavire na vaš profil.

foto: Profimedia

3. Nisu svi depresivni jer ste vi sami Srceparajuće izjave o tome kako ste depresivni jer sve vaše prijateljice imaju momke, a vi jedini nemate nije baš poželjna za fejs. momcima nisu preterano simpatični statusi sa žalopojkama.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.