JEDNA STVAR S TELEFONOM ODAJE! Ukoliko vaš partner non stop radi ovu stvar sigurno je da vas vara!
Ako vaš partner na takav način okreće telefon možda vas vara, Foto: EPA/ ETTORE FERRARI, Ilustracija

znaci pucanja veze

JEDNA STVAR S TELEFONOM ODAJE! Ukoliko vaš partner non stop radi ovu stvar sigurno je da vas vara!

Drugi značajni problemi na koje biste morali paziti bili bi da vaš partner pokaže manje naklonosti prema vama i želi da radi nešto više nezavisno.

Objavljeno:
  • 3

Melisa Ferari, terapeut parova sa sedištem u Sidneju, rekla je da iako ova naizgled bezazlena navika može prikrivati nešto zlobnije.

"Telefon koji je iznenada postavljen licem prema dole, nakon što ste godinama bili sa nekim, bila bi moguća crvena zastava", rekla je.

Istina je da kad počne da okreće telefon licem prema dole, to znači da ste verovatno propustili brojne crvene zastave. "Veliki znak je ako se vaš partner čini više rastresen, manje zainteresovan."

Drugi značajni problemi na koje biste morali paziti bili bi da vaš partner pokaže manje naklonosti prema vama i želi da radi nešto više nezavisno. Takođe bi mogli više da se zanimaju za njihov izgled.

Sajt za vanbračne veze Ašlei Madison otkrio je da 56 odsto prevaranata koristi svoj mobilni telefon pre svega prilikom kontaktiranja sa drugim partnerima. Zatim 44 odsto koristi mejl, 20 odsto komunicira na veb lokacijama, a slede DM, a 20 odsto čak imaju i tajni telefon.

Kako je mobilni uređaj način komuniciranja broj jedan, ima smisla da bi prearanti pokušali da sakriju pristigle tekstove ili pozive od supružnika. Međutim, neki su rekli da ako je njihov telefon okrenut licem prema dole, to je samo kako su ga postavili i nema nikakvo drugo značenje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media