PITATE LI SE ZBOG ČEGA VAS DEVOJKE NE VOLE? Ovo su tipovi muškaraca koje žene izbegavaju
Devojke beže od takvih muškaraca, Foto: EPA/GYORGY VARGA, Ilustracija

tipovi za izbegavati

PITATE LI SE ZBOG ČEGA VAS DEVOJKE NE VOLE? Ovo su tipovi muškaraca koje žene izbegavaju

Jedno je imati samopouzdanje i stav, a drugo biti arogantan.

Objavljeno: 20:23h
  • 2

Sigurno ste se sretali sa ljudima koji "nemaju sreće u ljubavi". Ipak, kada su emocije u pitanju, malo čega je do faktora sreće, jer tu tzv. sreću ćini niz elemenata, a zaprava je u mnogome bitan sam karakter, stav i životni stil.

Pa iako je rubrika namenjena ženama, ne zanemarujemo ni mušku populaciju, a u korist toga da se niko ne oseća usamljenim.

Dragi moji, istina je da postoje osobine od kojih žene beže glavom bez obzira, pa ako čitate ove redove, pokazali ste prvi korak ka "izlečenju", a mi vam iznosimo ono na šta treba obratiti pažnju kako biste osvojili srce svoje izabranica.

Dakle, navešćemo primere tipova muškaraca sa kojima se žene ne bi petljale:

Ženomrzac

Bili povređeni u prošlosti od strane jede žene ili pak majke, sestre ili bliske osobe ženskog pola, nemate pravo suditi o ostatku ženske populacije u svetu. Jedno je sigurno, a i istinito - nisu sve žene iste. Možda su iste samo one koje ste birali, a u tom slučaju, vreme je da promenite percepciju i preispitate sopstvene stavove o pravim vrednostima.

Stipsa

Tipvi koji već u stratu "ograde svoj novčanik", pred ženom su se srozali do najcrnjih dubina. Ako su po všem mišljenju sve žene sponzoruše, onda ni ne zaslužujete da imate bilo koju (tekst ne piše feministkinja!). Ovo je istina: Žene vole da budu žene, muškarac je onaj koji ih štiti, a to podrazumeva i da bude džentlmen. Napravite razliku između žena koje su "lovci na novac" i onih koje jednostvno imaju stav.

Bahati

Jedno je imati samopouzdanje i stav, a drugo biti arogantan. Nekada je linija između dve karakterne osobine vrlo tanka, ali ako uspete da balansirate, bićete zavodnik. U suprotnom, možete se sjediniti sa svojom "muževnošću" i izabrati samčki život.

Tračarica boy

Tračarenje je ženska osobina, stoga, ako ne želite da dobijete etiketu najbolje drugarice, promenite taktiku. Žene vole da imaju muškarca pored sebe, tračeve i ćaskanja su rezervisana za ženske priče, a vi svakako ne želite da budete mačo, zar ne?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media