OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE PRONAĆI LJUBAV U MARTU: Proverite da li ste među njima!
ilustracija, Foto: Profimedia

mesec ljubavi

OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE PRONAĆI LJUBAV U MARTU: Proverite da li ste među njima!

Njima je ovo mesec uspeha

Objavljeno:

Dan zaljubljenih je prošao, ali mesec ljubavi je definitvno ispred nas. Kada Venera, planeta ljubavi, lepote i zadovoljstva, uđe u znak Bika, četiri horoskopska znaka osetiće poboljšanje na području ljubavi, piše "Elite Daily". Ove horoskopske znakove u martu očekuje romantika i samo romantika.

BIK

Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoleti. Takođe, i Bikovi bi mogli da osete iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova je energija savršena za eksperimentiranje i uživanje u odnosu s partnerom.

DEVICA

Device bi se u ovom razdoblju mogle da se prepuste divljim strastima. One ne vole da budu na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje da i u riziku ima lepote. Pred njima je zabavan mesec pun romantike i kreativnosti. Device koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekoga ko će ih konačno zaintrigirati u romantičnom smislu.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi, mogli biste ponovno da prođete korz fazu medenog meseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava šarm i gracioznost, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu da se upoznaju sa nekim. Kakav god da je vaš romantični status, ako ste Škorpija, mart će za vas biti strastven mesec.

JARAC

Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi zbog uticaja Venere osećate se samouverenije nego ikad. Više ćete volite i sebe i druge, zbog čega bi se i oni slobodni ovog meseca mogli napokon zaljubiti. Ako vidite nešto što želite, pravo je vreme da to ugrabite.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.