SUPRUGA MU OTIŠLA I OSTAVILA MU URNEBESNU PORUKU: Muškarcu se smeje ceo internet zbog njenih reči (FOTO)
Muž dobio tačna upustva za život (ilustracija), Foto: Profimedia

hit na tviteru

SUPRUGA MU OTIŠLA I OSTAVILA MU URNEBESNU PORUKU: Muškarcu se smeje ceo internet zbog njenih reči (FOTO)

Poruka sadrži deset smešnih tačaka

Objavljeno:

Papir s porukom je objavljen na Tviter profilu, kao i na 9 Gagu, a žena se stvarno potrudila da objasni svoja upustva mužu koji ostaje sam kući, dok je ona na putu.

Poruka sadrži deset smešnih tačaka, a samo jedna od njih je da ne dovede kući psa u tom kratkom periodu. Evo i ostalih.

- Ćerka ti je na fakultetu, ne moraš više ići po nju u školu. Zatvori garažna vrata po noći i kada nisi doma. Ako ih ostaviš otvorena, najbolji scenario je da će nam doći nepozvani gosti rakuni ili pak lopovi koji će ukrasti tvoje slike. Najgori scenario je da će ti lopovi ukrasti automobil.

Osim toga, napisala mu je i kako kada napolju pada kiša mora da zatvori prozore, ali uputila ga je da se pećnica nalazi pored frižidera, u slučaju da se odluči da skuva neku hranu.

- Namesti alarm na 2:00 sata u noći kako bi zatvorio zamrzivač jer ja nisam tamo da to uradim. Pošalji mi svakoga jutra fotografiju spremljenog kreveta i doneću ti poseban poklon s putovanja (ne spavaj u gostinjskoj sobi, ako želiš nagradu).

foto: Twitter printscreen

Ipak, najsmešnije su dve tačke.

- Nemoj nabaviti psa. Nema me samo sedam dana - i ona u kojoj mu poručuje da je čistačica takođe na odmoru ove nedelje dok u zagradi piše da je upravo ona čistačica.

Pobrinula se i za hranu pa mu je ostavila sedam kutija pahuljica za doručak, jagode i teglu kikiriki maslaca, a dodala je kako bi mu to trebalo biti dovoljno. Poručila mu je i da ne troši novac i ne potpisuje se na račune u radnji dok koristi karticu jer je njen potpis zapravo samo loša kopija njegovog.

Komentari na objavu su različiti. Neki su začuđeni ponašanjem njegove žene, dok je drugima cela situacija samo smešna. Većina je ipak oduševljena njihovom vezom.

- Njihova je veza odlična. Stalo joj je do njega i poznaje ga bolje nego što sam poznaje sebe. Uz to ima i odličan smisao za humor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.