MORALA SAM DA KAŽEM MAMI DA SAM SA MUŠKARCEM KOJI JE STARIJI OD NJE! Sve je počelo kad mi je namignuo...
Ilustracija, Foto: Stock

ISPOVEST JEDNE ŽENE

MORALA SAM DA KAŽEM MAMI DA SAM SA MUŠKARCEM KOJI JE STARIJI OD NJE! Sve je počelo kad mi je namignuo...

Nikome ništa nije spominjala....

Objavljeno:

Australijanka Deana Soldano pronašla je ljubav svog života, ali to joj je umesto sreće donelo dosta brige i nerazumevanja.

Ova je 31-godišnjakinja podelila svoju neobičnu ljubavnu priču koju njena porodica nije mogla da prihvati. Brajan je bio hortikulturalista i uređivao vrtove u dečjoj bolnici u kojoj je radila. Jednog se dana, dok je bila na pauzi za ručak, na prozoru se pojavio on. "Namignuo mi je i nasmešio se", započela je Deana.

Zarumenila sam se i pogledala je li koleginca nešto primetila. Brajan mi se već duže nabacuje - neobavezno, simpatično, s puno duha. To su mi zapravo najdraži trenuci na poslu. U odličnoj je formi, jer radi na otvorenom, uz ostalo i fizički posao. Primetila sam da je malo stariji, ali nikad se nisam zapitala kolliko", prepričala je.

Nakon posla Brajan joj je prišao i dao zanimljivu ponudu. "Radiću preko vikenda, kad neće biti nikoga. pa ako ti se da, mogla bi da navratiiš da mi pružiš moralnu podršku", rekao je samouvereno.

Deana je bila iznenađena, ali pristala je bez razmišljanja, puna volje, iako joj je ideja da preko vikenda dođe na posao zapravo bila suluda.

"Te sam večeri otišla u krevet srećna, puna pozitivnih slutnji. Nije me baš pozvao da izađemo skupa van, ali ipak, to je poziv da se družimo kad nikoga nema u blizini i činilo mi se kao veliki korak napred."

Tada je Deana imala 28 godina i živela s mamom i bratom.

"Nikome ništa nisam spominjala i krenula sam biciklom na posao tek kad su oni otišli od kuće. Verovatno sam i podsvesno očekivala njihovo neodobravanje", prisetila se.

"Sedili smo na klupi u vrtu i razgovarali. Napokon sam ga pitala koliko mu je godina. Malo je oklevao, pogledao me u oči i rekao da ima 61 godinu."

Bilo joj je teško prikriti iznenađenje i izletelo joj je: "Pa ne izgledaš tako staro".

"U glavi sam brzo izračunala da je 33 godine stariji od mene. Stariji je i od moje mame! Zabrinuto me pitao kako bi moji roditelji reagovali da znaju da me na spoj pozvao čovek njihovih godina. Zamislila sam se", rekla je. Njen je otac umro kad joj je bilo 11 godina, pa je zaključila da joj u životu nedostaje očinska figura, netko na koga se može osloniti. "Kad sam mu rekla za tatu, stisnuo mi je ruku snažno. A onda mi je priznao da ima ženu. Potonula sam! Shvatio je da je to granica koju neću preći." Došao je trenutak da sve ispriča mami, pa je počela oprezno.

"Rekla sam joj da sam se zaljubila. Počela je da tapše i rekla da je samo to u životu čekala. "Ko je dečko, poznajem li ga", pitala je. "Ne poznaješ. Nije dečko...". Pogledala me iznenađeno. Odmah sam dodala, "On je muškarac. Radimo zajedno, nešto je stariji, ali mi se jako sviđa", rekla joj je Deana.

Kad ju je mama upitala koliko je stariji, oklevala je. "Pa... 33 godine", priznala sam sa čvorom u trbuhu. Nisam joj mogla pogledati u oči.

"On je znači stariji od mene", rekla je užasnuto.

Ona je imala 53 godine i Brajan je od nje bio stariji sedam godina. "Deana, ti uopšte ne razmišljaš o svojoj budućnosti", prasnula je. Besno sam joj odgovorila da ne želim opet o "njenim unucima" jer sam joj odavno rekla da ne želim da imam decu", odlučila je. Veza s Brajan postajala je sve snažija. Na poslu su je skrivali, jer nisu želeli hrpu pitanja i sumnji, ali Deana je počela često ostajati kod njega i preko noći. Nakon sedam meseci se i preselila.

"Odlučili smo svoju stalnu i ozbiljnu vezu da porodicama. Tog sam se trenutka jako bojala. Svaki čudan pogled na javnom mestu, u barovima ili restoranima podnosila sam odlično, ali znala sam da ću to puno teže podneti u krugu svoje porodice", rekla je.

Na večeri je situacija bila - neprijatna.

"Jedino je moja mama pokušala da razgovara s Brajanom, ostatak porodice pravio se da on ne postoji. Kad smo se vratili kući, rekao mi je da više nikada ne ide na porodičnu večeru s mojima. Nisam želela da izgubi toga predivnog muškarca, ali nisam se mogla do kraja odreći porodice. I kad smo pozvali Brajanovu porodicu nama na ručak, sve je završilo svađom", prijetila se Deana.

"Svaka njihova natuknuta uvreda jako me bolela, ali rekla sam si da je jedino važno da smo nas dvoje sretni. Jedino što u našoj vezi nije kako treba dolazi od drugih", odlučna je. Otkad su zajedno životi su im postali uzbudljiviji - proputovali su Aziju i leteli padobranom.

Nakon tri meseca zajedničkog života, vratila se kući s posla i ugledala stan pun sveća.

"Brajan mi je pružio kartonsku vrećicu. Nisam u prvom trenutku shvatila što želi, ali onda sam ugledala kutijicu. Skoro sam se onesvestila kad sam videla dijamantni prsten koji je dao da se napravi za mene od zaručničkih prstena svoje mame i bake", oduševljeno se prisetila. "Plakala sam od sreće nakon što sam prihvatila njegovu bračnu ponudu. Mislim da ćemo se venčati u Las Vegasu, u kapelici s matičarem Elvisom. I još jedno, moja sreća i Brajanova narav potpuno su preobrazili moju mamu. Ona ga voli i odnosi se prema njemu kao prema sinu iako je stariji od nje", presrećna je Deana koja zaključuje da nitko ne zna što mu donosi sutra, ali zna da dok je Brajan kraj nje, biće sretna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.