Žene iskreno: Najluđi razlozi zbog kojih smo odbile frajere! (GIF)

uvrnuti ljubavni kriterijumi

Žene iskreno: Najluđi razlozi zbog kojih smo odbile frajere! (GIF)

Ljubav i privlačnost se retko mogu logički objasniti, a isto tako i zašto nam se neko ne sviđa
Objavljeno: 21:46h
Kriterijumi su neobična stvar, posebno kod odabira potencijalnog ljubavnog partnera - neko ih ima previše, neko ih uopšte nema, a nečiji kriterijumi su totalno uvrnuti. Ako ih primetite bežite što dalje: Ovo su signali da je jako loš u krevetu (GIF)
neke žene progovoriles su o svojima, odnosno o malim stvarima koje su ih na muškarcu toliko odbile da nisu poželele da im pruže priliku za drugi sastanak
- Od prvog trenutka upoznavanja, zvao me "draga". - Pre dolaska na sastanak pušio je travu. Išli smo u bioskop da gledamo film i sve vreme se samo glupavo kikotao i ispaljivao gluposti koje nisu bile nimalo duhovite.
- U restoranu je čekao da ja naručim, a potom naručio sve isto. Problem je bio u tome što je njegov penis bio tako tanak, poput olovke. - Nakon što je naručio vodu s limunom, sve što je dalje napravio izgledalo je samo još ženstvenije. - Njegov smeh je zvučao kao grgljanje vodice za ispiranje usta.
- Kada smo izašli na sastanak obukao je - trenerku! Neka gleda nju, šta ću mu onda ja?
znala sam sve o njegovoj porodici Nekako se nisam uklapala u taj plan. Cele večeri sam slušala o njegovim osvajanjima i kako ga žene žele. 24 sata.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.