3 načina na koje jake žene komplikuju vezu  (FOTO)

LJUBAVNE ZAVRZLAME

3 načina na koje jake žene komplikuju vezu (FOTO)

Ako odustanete od nekih zacrtanih ciljeva kada su u pitanju muškarci, to neće značiti da ste snizili standarde i pokleknuli
Objavljeno: 07:25h

Biti snažna, samostalna žena koja zna tačno što želi ima puno pozitivnih strana, ali ima i negativne. Snažne žene često sasvim nepotrebno komplikuju vezu i nesvesno beže od sreće. Ako se prepoznajete u ovim stvarima, verovatno imate isti problem. Ovo je glavni razlog za raspad veza (FOTO) (GIF)​ Ne plačete Pustiti suzu pred nekim i priznati da vam nešto smeta ne znači da ste slabić koji se ne može nositi sa uobičajenim situacijama. Ako tu i tamo pokažete da ste od krvi i mesa, bićete puno srećniji i osoba sa kojom ste u vezi će vas puno više ceniti.

Odbijate da primite stvari Snažne žene često imaju potrebu da puno daju, a navikle su da zauzvrat ne tražiti ništa. Muškarci su, s druge strane, navikli da prikazuju ljubav davanjem, bilo ono materijalno ili ne. Ako mu ne dopustite da vam nešto da, s vremenom će potražiti neku koja mu dozvoljava to zadovoljstvo.
Ne pravite kompromise Ako odustanete od nekih zacrtanih ciljeva kada su u pitanju muškarci, to neće značiti da ste snizili standarde i pokleknuli. Snažne žene često odbijaju da prihvate ljubav ako ona nije savršena, a time gube šansu da od nesavršene veze naprave ono o čemu su oduvek sanjale.
(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.