MUŠKARCI NE PODNOSE OVE TRI POZE U KREVETU: Zbog treće su se žene prilično iznenadile!
jedna od poza koju ne vole je ona u tuš kabini, Foto: Profimedia

NISU IM ONILJENE

MUŠKARCI NE PODNOSE OVE TRI POZE U KREVETU: Zbog treće su se žene prilično iznenadile!

Nije baš da im je odbojno, bitno je da se stvar dogodi, ali, kad nešto žulja, boli, mišići pucaju od napora, to stvarno može pokvariti utisak

Objavljeno:

Da se razumemo, uživaju oni u svakom položaju, ali, recimo to tako, ako seks može da prođe bez ove tri poze, muškarci se neće baš buniti.

Nije baš da im je odbojno, bitno je da se stvar dogodi, ali, kad nešto žulja, boli, mišići pucaju od napora, to stvarno može pokvariti utisak. Evo za koje tri seks poze smo načuli da frajerima nisu među najomiljenijima.

1. U kadi

Seks u kadi? Većina muškaraca smatra ga izuzetno nezgodnim. Za početak, tesno je. I tvrdo. I klizavo - ali ne na pravom mestu jer voda baš i nije dobar lubrikant. Tuš kada? Sve slično, osim što još možete proleteti kroz staklo.

2. Seks u stojećem položaju

Oh, ovu pozu najviše obožavaju filmofili. Kada u filmu žele da prikažu najstrastveniji, buran seks, on je obavezno prisloni uz zid. Mislimo da žene pri tom nemaju puno prigovora, ova poza je zaista uzbudljiva, ali od muškaraca to zahteva popriličnu fizičku spremnost. Treba držati težinu partnerke snagom svojih mišića. A kako vreme prolazi, to postaje sve teže i teže i teže... Hm, mogao bi sebi olakšati tako da ubrza, ali to opet ne bi bilo dobro, zar ne?

3. Kašika

Možda je ženama teško da poveruju u to, jer je ova poza, napola između seksa i zagrljaja, nama često vrlo draga baš zbog nežnosti koju donosi. Ipak, muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno. Znamo da su muškarci vizuelni tipovi i uživaju u pogledu na nas (a i na svoje performanse), a u ovoj pozi je vidik pomalo skučen.

BONUS VIDEO: NEKO DA PUKNE OD SMEHA, A NEKO OD BESA! Pozvao spremačicu u kuću, a pripremio joj mamac! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.