NIJE VAŠA KRIVICA: Zašto muškarci beže od žena koje stvarno umeju da vole?
Ilustracija, Foto: Printscreen

nezrelost

NIJE VAŠA KRIVICA: Zašto muškarci beže od žena koje stvarno umeju da vole?

Iako daje priliku muškarcima i izlazi, veze ne uspevaju jer muškarci ne mogu da podnesu njen intenzitet

Objavljeno:

Što je žena, kako bi se u žargonu reklo “dublja” i emotivno stabilnija teže pronalazi partnera.

Iako daje priliku muškarcima i izlazi, veze ne uspevaju jer muškarci ne mogu da podnesu njen intenzitet. Jednostavno, nisu svi muškarci dovoljno snažni da podnesu duboke žene, evo zašto. Postavlja direktna pitanja i ne podnosi površnu konverzaciju – ne ustručava se da već na prvom sastanku zagrebe ispod površine i postavlja partneru lična i filozofska pitanja. Iskrena je – na postavljena pitanja odgovara iskrenim odgovorima i isto očekuje od partnera. Zna šta želi – nisu joj potrebni izlasci istraživanja da bi shvatila kakvog muškarca žele, kad ga sretne ona jednostavno zna. Želi duboku vezu – želi sa svojim partnerom voditi duge razgovore o njegovoj prošlosti, strahovima i radostima i da mu oplemeni život. Od veze očekuje puno više od toga da se svodi na puku zabavu.

Ne boji se intimnosti – .ne skriva se da ne bi bila povređena niti misli da će joj partner oduzeti slobodu i učiniti je ranjivom. Ona vidi i zna – vrlo brzo shvati kakav je muškarac i šta ga čini ranjivim. Čak i ako se muškarac oseća nelagodno, ona ne krije da shvata ko je on i želi da se pokazuje u pravom svetlu. Ne želi lažno predstavljenje. Čezne za doslednošću – nedoslednost i igrice gase njenu strast. Ona zna da put do čvrste veze vodi kroz doslednost. Intenzivna je – svesna je da nekad zna da bude malo napadna jer su i njene misli i emocije intenzivni. Ni prema čemu u svom životu nije indiferentna, a nisu svi u stanju da podnose taj intenzitet.

Voli duboko – ako je muškarac ne voli duboko, ona odlazi. Nije sposobna za površne veze, ili je u vezi ili tu osobu smatra prijateljem, za nju ne postoji treća opcija kad su ljubavni odnosi u pitanju. Ona zna kad joj se neko daje na pola i uspeva da se makne iz takvog odnosa. Ne čeka zauvek – ako je muškarac neodlučan i okleva da joj se preda, ona ga neće čekati. Suviše je strastvena i jaka da bi trošila svoje emocije na nekoga ko je ne želi dovoljno. Ako ne može da ostvari posebnu vrstu ljubavi, radije bira samoću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Besno pile)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.