MUŠKOST VAM JE MANJA OD PROSEKA? Probajte jednu od ovih poza u krevetu i dovešćete je do LUDILA!
Poze koje će je zadovoljiti, Foto: Profimedia

SIGURNO "PALI"

MUŠKOST VAM JE MANJA OD PROSEKA? Probajte jednu od ovih poza u krevetu i dovešćete je do LUDILA!

Ako znate kako stvari funkcionišu, manji penis možete pretvoriti u svoju prednost

Objavljeno:

Prema istraživanju iz 2015., prosečna veličina penisa je 13.1 cm. Ako vam je penis manji od toga, spadate u one 'ispod proseka'. Ipak, to ne bi trebalo da vas brine jer za većinu žena to stvarno nije presudno, gotovo sve dosadašnje studije pokazuju da veličina penisa damama nije previše važna. Razumljivo je , s druge strane, da se možda osećate nesigurno ako ste po tome ispod proseka.

Psihološkinja, seks terapeutkinja i licencirani terapeut za bračne i porodične probleme, prof. dr Holi Ričmond, kaže da mnogo muškaraca pravi grešku jer se u krevetu upoređuju s porno zvezdama - "atletskim Olimpijcima seksa".

- Ceo svoj radni vek seksualnog terapeuta nikad nisam čula ženu da kaže kako "želi muškarca s većim penisom". Žene govore kako žele muškarca koji je dobar u krevetu. To znači da traže muškarca koji je komunikativan, koji u krevetu ne žuri, i koji ima sluha i razumevanja za njene potrebe - zaključuje dr Ričmond i dodaje:

Ako znate kako stvari funkcionišu, manji penis možete pretvoriti u svoju prednost. Čula sam čak da su muškarci s manjim penisom često bolji u krevetu jer se zbog toga više trude.

A ako spadate pod one 'manje obdarene', evo 6 poza u kojima i vi i partnerka možete maksimalno uživati.

Pseća poza

Ako imate mali penis, opšte pravilo koje bi trebalo da sledite je praktikovanje seksa u svim pozama koje omogućuju što dublju penetraciju - tako da možete iskoristiti celu dužinu penisa, kaže dr Ričmond.

Pseća poza
Pseća poza foto: Profimedia

Zato je "doggy style" za vas odlična opcija, poza nije komplikovana, a pruža vam se i izvrstan pogled. Osim toga, možete penisom i "kružiti" po vagini, što će partnerki pružiti dodatnu kliktorisnu stimulaciju. A povrh svega, vi kontrolišete brzinu i snagu pokreta koji vam omogućuju maksimalnu penetraciju i užitak.

Podignuta "obrnuta kaubojka"

Za maksimalnu penetraciju pod kukove postavite jastuk, savetuje Ričmond. Legnete na krevet ili na pod, a partnerka sedne na vas okrenuta leđima.

Podignuta 'obrnuta kaubojka
Podignuta "obrnuta kaubojka" foto: Shutterstock

Zašto je ova poza dobra? Jer zbog dodatne podignutosti vaših kukova ona oseća dublju penetraciju, objasnila je prof. dr Ričmond.

Razdvojeni bambus

Ova poza je odlična jer vam omogućava da noge partnerke upotrebite kao svojevrsnu polugu. Neka ona legne na pod s jednom uspravljenom nogom. Kleknite između njenih nogu, a jednu njenu nogu prislonite na svoje rame.

Dok ulazite u nju držite se za njenu nogu i koristite je kao polugu, za guranje i povlačenje kako idete unutra i napolje, savetuje dr Ričmond.

Kaubojka sa strane

Sedite na jednu stranu kauča, a neka vaša partnerka sedne na vas, ali s nogama na levo ili na desno pre nego ravno. Tako će se njeni kukovi spustiti nešto više nego u drugim pozama, što će vama omogućiti ekstra penetraciju kakvu tražite.

Možete rukama podizati njene kukove gore dole ili se, ako sedite dovoljno nisko, ona može stopalima odupirati od poda za bolji doživljaj.

Piledriver

Ovo je najverojatnije poza koja dopušta najveću penetraciju. Neka vaša partnerka legne na leđa i povuče kolena sebi prema grudima. Nakon toga se uspravi tako da joj se i kukovi uzdignu s poda. Vi možete stati u pozu čučnja s kolenima prema napolje.

Ovo je odlična poza jer su njeni kukovi rašireni i vi možete kontrolisati snagu i brzinu prodiranja. Da njoj ne bi bilo neudobno, radite ovo na tapaciranom parketu, tepihu ili kauču.

Super devojka

Neka ona legne na krevet na stomak, držeći stopala čvrsto spojena i s rukama napred. Lezite joj na leđa i penetrirajte otpozadi. Budući da su joj kukovi u ovoj pozi više zatvoreni nego otvoreni, njena vagina će proizvoditi veće trenje, a što više skupi noge stvaraće veće šanse za užitak za oboje, kaže seks terapeutkinja dr Ričmond.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.