LJUBAVNI PROBLEMI koje ne smete rešavati preko poruka: Ovih 5 na taj način nećete NIKAD rešiti!
Foto: Profimedia

BESPOTREBNO SE NERVIRATE

LJUBAVNI PROBLEMI koje ne smete rešavati preko poruka: Ovih 5 na taj način nećete NIKAD rešiti!

Situacije koje se rešavaju samo u četiri oka

Objavljeno:
  • 30

Nekad nam se čini da je nesuglasice lakše rešiti putem poruka nego uživo. Ipak, dugoročno gledano, razgovor u četiri oka puno je efektivnija i bolja opcija.

Ovo su neke od situacija koje nikada ne bi trebalo da rešavamo putem poruka.

Izvinjenja

Posebno ako ste uradili nešto što zahteva ozbiljno izvinjenje, nemojte to činiti putem poruka ili društvenih mreža. Dogovorite sastanak i rešite to uživo kako bi vaš partner ili prijatelj zaista shvatio koliko vam je žao zbog toga što ste učinili.

Bitne informacije

Nebitno dali se radi o nečemu pozitivnom ili negativnom, nemojte to činiti putem poruka. Mislite na reakciju druge osobe i koliko je to njoj važno i razgovarajte uživo.

Tajne

Nikada ne znate ko kad tad može videti tu poruku. Nemojte ostavljati pisani trag onoga što nikako ne želite da se proširi dalje.

Žalbe

Ako vas je iznervirao neki partnerov potez, nemojte ga napadati preko poruka. Saberite se, razmislite šta tačno želite da mu kažete i sačekajte dok se ne nađete s njim.

Uvrede

Uvrede su nešto što uglavnom kažemo u afektu i vrlo često pokajemo se ili barem pomislimo kako nije trebalo da budemo toliko grubi. A i nikada nije prijatno ponovno to pročitati, posebno ako se nakon toga pomirite i izgladite odnose.

BONUS VIDEO: I NA KAŠIKU PRIVEZAO TEG! Svakodnevne radnje pretvorio u vežbu, zato sad izgleda kao MILION DOLARA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media